• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
:olamaz: Ne yapalım, sana ulaşacak bir sosyal medya olsun ya da numara falan olsun yoktu bizlerde. :olamaz:

Ziyaretçiyken ellerini, kollarını bağladılar mı:bicak:
Mune cımbızıyla didikledi hep :KK61:
Siz sosyal medyadan mı haberleşiyorsunuz :KK8:

Hiiiiiçççç heyecan yuk, niye ki acep?:deli:
Nevreste tuzlu tavuk yaptı ya, onu gördükten sonra ne heyecan kaldı, ne yarışma stresi. Hepsi geçti gitti. :KK14:artık bi dahaki yarışma da şansımızı deneriz. :işsiz:

Nevreste tuzlu tavuk yaptı ya, onu gördükten sonra ne heyecan kaldı, ne yarışma stresi. Hepsi geçti gitti. :KK14:artık bi dahaki yarışma da şansımızı denerim. :işsiz:
Ben çoğu kategoride Nevreste ye kesin 1.sensin 3.madalya geliyor dedim ,hiç birinde 1.olmadı,bunda demedim ,zayıf tavık almış:KK53:Senin tavık daha cazibeli duruyor Onunkinden aramızda kalsın da :sus:,1 tarif daha var iddialı gördüğüm ,hatta 2 ,hatta 3 :confused:ama yazmayayım :KK45:

Ben çoğu kategoride Nevreste ye kesin 1.sensin 3.madalya geliyor dedim ,hiç birinde 1.olmadı,bunda demedim ,zayıf tavık almış:KK53:Senin tavık daha cazibeli duruyor Onunkinden aramızda kalsın da :sus:,1 tarif daha var iddialı gördüğüm ama yazmayayım :KK45:
Evet, onun ki yaşlanmış tavuk gibi olmuş. Yükü ağır geldi kaldiramadı zavallı tavık. Basmış tuzu, 2 kiloluk tavuk kemikleri içine geçmiş:KK53:

Evet, onun ki yaşlanmış tavuk gibi olmuş. Yükü ağır geldi kaldiramadı zavallı tavık. Basmış tuzu, 2 kiloluk tavuk kemikleri içine geçmiş:KK53:
:skandal::skandal::skandal:
Nevresteeeeeeeeee koş bak senin tavuğuna ne diyor:KK53:
Zavallı hayvanceğize işkence çektirmiş:KK53:Zaten kesilmiş hayvan ,üstüne bir de tuz basmış:eek:

Geldim nevoşum yettim :KK70:
Valla ruhum daraldı mapus damlarında. Gönderdiğiniz cügara kayfelerde olmayaydı napardım :KK70:
Evet o ziyaretçi bendim :rolleyes:
İflahım kurudu gizli sekme açmaktan :KK53:
Okuyupta cevap verememek ne zormuş yarabbi, tövbeler olsun bi daha ağzımı açarsam :skandal:oylamayı kaçırıcam diye aklım gitti. Hediyemi gösteremedim diye göbeğim çatladı :KK70:
Bi daha yaramazlık yapmıycam :dondurma:
Bir daha yaramazlık yaptığını görmeyeceğim:sinirli:Yoksa bir daha kayfe,cugara göndermeyiz ve seni çatlatmak için herşeyi yaparız:KK70::KK70:

Back