2015'te kkya eklediğim tarifim var:)Yarışma için yeni yaptın sanıyordum bu tarifi
Tavuk yemekleri kategorisine git üst sıralarda duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2015'te kkya eklediğim tarifim var:)Yarışma için yeni yaptın sanıyordum bu tarifi
Sus yarışmacılarımıza laf ettirmemSen de yaparsan edebilirsinBen edeyim mi?
Heee geçenlerde bakmıştım ,sunumu farklıydı orada.Acaba alıntı mı diye düşünmüştüm.Bu sunum daha güzel tabii.Orada tavuklu pilav gibi olmuş.2015'te kkya eklediğim tarifim var:)
Tavuk yemekleri kategorisine git üst sıralarda duruyor
Canım ben eklediğim tariflere alıntı yazmazsam o tarif benimdirHeee geçenlerde bakmıştım ,sunumu farklıydı orada.Acaba alıntı mı diye düşünmüştüm.Bu sunum daha güzel tabii.Orada tavuklu pilav gibi olmuş.
Banane banane ,her isteyene laf ederimSus yarışmacılarımıza laf ettirmemSen de yaparsan edebilirsin
Hadi hadi tarifin çok iddialıBanane banane ,her isteyene laf ederim
Şimdi yapsam ağlarsınız gerek yok Sizi üzmek istemem
Yalandan kim ölmüş
Bence değil,et ile yapılmış bu tarif güzel sunumla ,ama başarılı olmamış ,fazla oy almamış,etle beğenmeyen tavukla hiç beğenmezHadi hadi tarifin çok iddialı
İyi tamam yapmaBence değil,et ile yapılmış bu tarif güzel sunumla ,ama başarılı olmamış ,fazla oy almamış,etle beğenmeyen tavukla hiç beğenmez
Ben seni hiç kırar mıyım Nevoşum ,sen yapma dersen yapmamİyi tamam yapma
Bak ya ben de diyorum seni kırar mıyım yaparım diyecekBen seni hiç kırar mıyım Nevoşum ,sen yapma dersen yapmam
Güzel kalpli insanBen sizin gibi acımasız yorum yapamıyorum
Et bakim. Merak ettimBen edeyim mi?
Bayağı inceledim kusur bulmak içinGüzel kalpli insan
Et bakim. Merak ettim
evet anladım canım, mersiii.Bayağı inceledim kusur bulmak için
Canım bembeyaz örtünün üstüne sermişsin ,ya yerken dökersen
Arkada sahte nar koymuşsun
Güzel kalpli insan
Et bakim. Merak ettim
Bence her renk örtü güzeldir. Ben örtüden çok örtünün üzerindeki yemeğe bakarım Bir efsaneye göre kırmızı örtü uğur getiriyorevet anladım canım, mersiii.
Sence hangi renk kullanmalıyım ?
Nar da artık mevsimi değil idare et.
O zaman seni kırmızı örtün ile sahneye alalımBence her renk örtü güzeldir. Ben örtüden çok örtünün üzerindeki yemeğe bakarım Bir efsaneye göre kırmızı örtü uğur getiriyor
Taktın banaO zaman seni kırmızı örtün ile sahneye alalım
Evet öyle diyorumTaktın bana
Sen şimdi 14 kişinin yaptığı yemeği beğenmedim, sen yap mı diyorsun?
Kızlar okumaz inşallah bu yazdıklarınıTamam bana hayransın, beğeniyorsun da çok belli etmeEvet öyle diyorum
Yok seni kovmiremSen demirbaşsınKızlar okumaz inşallah bu yazdıklarınıTamam bana hayransın, beğeniyorsun da çok belli etme
Beni kovir misen ağam