• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Ben de tavuğumun hazırlıklarına başladım akşama katılıyorum inşallah yarismaya:halay:

Bu kadar iddialı tarif arasında benim tarifi de beğenen çıkar insallah:bicak:
Ben de nerede kaldı diyordum:halay:Hamiş olunca etiket yapmadım:KK45:Hadi kolay glesin canım bekliyoruz:KK19:

Elalis Elalis Bende tatlı kategorisinde oylamanın bıtmesıne 2 gun kala ban yemıştım :D
Oylamayıda takıp edemıyorsun .
Off ne zorduu .
Sağolsu yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. arkadaşımızda sosyal medyadan aa sana çok yaklaştılar deyıp deyıp yüreciğimi ağzıma getiriyordu :olamaz:

Banlanamayalı 3 ay olmuş :işsiz: Benım bişeyler yapmam lazım :eek:

:skandal::skandal::skandal:
Nevresteeeeeeeeee koş bak senin tavuğuna ne diyor:KK53:
Zavallı hayvanceğize işkence çektirmiş:KK53:Zaten kesilmiş hayvan ,üstüne bir de tuz basmış:eek:
Hemen çağır, iki gıybet yaptırmadın:KK14:

Elalis Elalis Bende tatlı kategorisinde oylamanın bıtmesıne 2 gun kala ban yemıştım :KK70:
Oylamayıda takıp edemıyorsun .
Off ne zorduu .
Sağolsu yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. arkadaşımızda sosyal medyadan aa sana çok yaklaştılar deyıp deyıp yüreciğimi ağzıma getiriyordu :olamaz:

Banlanamayalı 3 ay olmuş :işsiz: Benım bişeyler yapmam lazım :eek:

Otur oturduğun yerde :olamaz: çok zor mapus damları cigerlerim çürüdü :hasta:

Evet hep O laf ediyor,ben hiç laf etmiyorum :sus:
Senin mi iddian yok :KK30:Havalı ,farklı yemek yapmışsın bir de iddiam yok diyor:skandal:
Kesin öyledir:KK47:
Ben sık yaptığım için bana sıradan geliyor:KK53:

Back