Ben de nerede kaldı diyordumHamiş olunca etiket yapmadımHadi kolay glesin canım bekliyoruzBen de tavuğumun hazırlıklarına başladım akşama katılıyorum inşallah yarismaya
Bu kadar iddialı tarif arasında benim tarifi de beğenen çıkar insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de nerede kaldı diyordumHamiş olunca etiket yapmadımHadi kolay glesin canım bekliyoruzBen de tavuğumun hazırlıklarına başladım akşama katılıyorum inşallah yarismaya
Bu kadar iddialı tarif arasında benim tarifi de beğenen çıkar insallah
Ben de nerede kaldı diyordumHamiş olunca etiket yapmadımHadi kolay glesin canım bekliyoruz
Oh oh iyiymiş üzülmüştüm valla sevindim
Herkese bir yasminsay lazım
Mıhakak her Sosyal medya ya bır yasmınHerkese bir yasminsay lazım
Gözünaydın canımSon günlere yetiştinÇok şükür artık bulantılar bitti ben de yeniden yemek yapabiliyorummm
Mıhakak her Sosyal medya ya bır yasmın
Aynen bize sürpriz yapmak için çabalıyorOh oh iyiymiş üzülmüştüm valla sevindim
deynepnaz ablam şuan davık göğsünün malzemelerini ayarlıyordur yoksa buralarda olurdu bize sürpriz yapacak
Hemen çağır, iki gıybet yaptırmadın
Nevresteeeeeeeeee koş bak senin tavuğuna ne diyor
Zavallı hayvanceğize işkence çektirmişZaten kesilmiş hayvan ,üstüne bir de tuz basmış
Sende benimkine laf etHep C A N O laf ediyor değil miSen hiç birşey demedinAma ben bile dedim hiç iddiam yok.
Bi daha yapmıycam nevoşum sözBir daha yaramazlık yaptığını görmeyeceğimYoksa bir daha kayfe,cugara göndermeyiz ve seni çatlatmak için herşeyi yaparız
Ben sizin gibi acımasız yorum yapamıyorumSende benimkine laf et
Bu mesajı favorilere ekleyelim sonra hatırlatırızBi daha yapmıycam nevoşum söz
Evet hep O laf ediyor,ben hiç laf etmiyorumHep C A N O laf ediyor değil miSen hiç birşey demedinAma ben bile dedim hiç iddiam yok.
Kesin öyledirEvet hep O laf ediyor,ben hiç laf etmiyorum
Senin mi iddian yok Havalı ,farklı yemek yapmışsın bir de iddiam yok diyor
Yarışma için yeni yaptın sanıyordum bu tarifiKesin öyledir
Ben sık yaptığım için bana sıradan geliyor
Ben edeyim mi?Sende benimkine laf et