• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Sağ salim doğsun da hayırlısıyla o kısımlara kafa rahatlığıyla gelemedik. Hamileliğin başından beri Sağ salimi çok kullanıyorum Salim mi koysam o_O
Hakkınızda hayırlısı olsun canım:KK19:Hayırlısı ile kucağına alırsın inşaallah:dua:İsim konusu kolay olur:KK19:Doğduktan sonra düşünürsünüz.:KK19:

Şu an 1 yaşına gelsin rahatlarsın. 1.5 yaşına gelsin rahatlarsın uykusu düzene girer 2 yaşına gelsin rahatlarsın kendini kurtarır diyenleri saygıyla anıyorum. Çünkü değişen hiçbir şey yok:halay::halay:
Yok canım daha rahatlamaya çok var:KK45:Ama sen çok rahatlama 4-5 olunca düşünmeye başla:KK45:

Şu an 1 yaşına gelsin rahatlarsın. 1.5 yaşına gelsin rahatlarsın uykusu düzene girer 2 yaşına gelsin rahatlarsın kendini kurtarır diyenleri saygıyla anıyorum. Çünkü değişen hiçbir şey yok:halay::halay:
Teselli hep onlar :)) Biz EnHarbiKizin oğlunda tecrübe ettik :)

Yaa bence sen de daha yeni rahatlamışsındır :KK50:
Yok canım ne rahatlaması:)Biz anne olduğumuz gün kendimizden vazgeçiyoruz:KK19:Kızlar 13.5 oldular hala zorlukları var.Bana ihtiyaçları yok belki:)Ama sıkıntılar büyüdükçe değişiyor.İnan bu haline şükredeceksin:-)

Teselli hep onlar :)) Biz EnHarbiKizin oğlunda tecrübe ettik :)
Ama o tam rahatlamadan 2.yi yaptı:halay:Madem rahatsızım toptan rahatım bozulsun dedi:KK73:

Ya benim bi arkadaşımda yaptı o çılgınlığı :)
Büyük 4 yaşında küçük 1 yaşında diğerinede 2 aylık hamile :) aradan çıksın zaten düzen müzen kalmadı hazır düzen bozulmuşken yapim gitsin diyor:deli:

Yok canım ne rahatlaması:)Biz anne olduğumuz gün kendimizden vazgeçiyoruz:KK19:Kızlar 13.5 oldular hala zorlukları var.Bana ihtiyaçları yok belki:)Ama sıkıntılar büyüdükçe değişiyor.İnan bu haline şükredeceksin:-)
Korkutmaaaa:KK55:

Ya benim bi arkadaşımda yaptı o çılgınlığı :)
Büyük 4 yaşında küçük 1 yaşında diğerinede 2 aylık hamile :) aradan çıksın zaten düzen müzen kalmadı hazır düzen bozulmuşken yapim gitsin diyor:deli:
Şimdi zorlanır ama ileride rahat olur.:deli:

Benim kızlar 8. sınıf oldular.Liseye geçiş sınavları vs var.Ahhh ben ne duygular içindeyim,neler yapıyorum :olamaz:Okul zamanı ben de okullu oluyorum:-)
Haklısın annelik bunu gerektiriyor. Bazen baba olsaydm diyorum:süslü:

Haklısın annelik bunu gerektiriyor. Bazen baba olsaydm diyorum:süslü:
Babalar daha rahatlar:KK51:Ama benim eşimde çok ilgilidir.:KK51:Yoğun çalışıyor ama evde olduğu zamanlar çocuklarla ilgilenir.Okulları ile dersleri ile vs...

Vallahi ben kendimden hiç vazgeçmedim.:KK51:3 çocuğum var ama hep kendim ile de ilgilenirim.Sürekli ev de oturan ev hanımları gibi de değilim.:KK48:
Hayırdır canım nasıl gördün:KK19:
En güzeli öyle olmak zaten. Ev kadınıym diye saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor :)
Oylama falan yapılıyor sen benim tarifimi beğeniyorsun yan yana oy kullanıyoruz falan:halay:

En güzeli öyle olmak zaten. Ev kadınıym diye saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor :)
Oylama falan yapılıyor sen benim tarifimi beğeniyorsun yan yana oy kullanıyoruz falan:halay:
Yok canım hiç tarzım değil:)
Depresyona girmediğim sürece evde beni kimse oturtamaz.Öyle pijama, terlik falan:KK53:
Muhabbetimizden etkilenmiş olabilirsin(şu tarif meselesi)
Hayırlısı olsun canım sonucu merakla bekliyorum:KK15:

Yok canım hiç tarzım değil:)
Depresyona girmediğim sürece evde beni kimse oturtamaz.Öyle pijama, terlik falan:KK53:
Muhabbetimizden etkilenmiş olabilirsin(şu tarif meselesi)
Hayırlısı olsun canım sonucu merakla bekliyorum:KK15:
İtiraf et bazen pijamayla akşama kadar oturmak dha rahat:KK49::KK49:
Aynen canım tamamen ondan baskı altında hissettim kendimi inş seni pişman etmem diye:KK19::oops:

İtiraf et bazen pijamayla akşama kadar oturmak dha rahat:KK49::KK49:
Aynen canım tamamen ondan baskı altında hissettim kendimi inş seni pişman etmem diye:KK19::oops:
Yazları öyle takıldığım günler olmuştur.Ama Eylül'den sonra pek fırsatım olmuyor:KK45:
Olur mu canım öyle şey:KK19:İçin rahat olsun.Gayet başarılı:nazar:

Back