- 2 Aralık 2015
- 31.721
- 105.722
- 598
Hımm Altın filizi deneyeyim.Bende Çaykur Turist çayı veya Lipton.Doğadan Altın filiz veya lipton canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm Altın filizi deneyeyim.Bende Çaykur Turist çayı veya Lipton.Doğadan Altın filiz veya lipton canım
Evet canım benim, bu hafta için son vardiyası.Ohhh gece yalnızsınBenim ki normalde bu saatlerde geliyordu.Ama bu sıralar ortam çok karışık.Yine geç gelecek gibi görünüyor.
Ohhh, afiyet bal şeker olsun. Bende şimdi yapıyorum, balkonda içeceğim.Ben de yaptım okkalı bi kahve, benim eşim de yok bu gece :)
Dene canım çok güzel bir çay:)Hımm Altın filizi deneyeyim.Bende Çaykur Turist çayı veya Lipton.
Neyse bugün işi bitmiş geliyormuş çok şükürKutsal ve zor bir meslek canım:)Evet canım benim, bu hafta için son vardiyası.
Emniyet mensubu olunca eş, napacaksın kutsal görev.
Hayırlı gecelerİyi geceler canlarım  Allah rahatlık versin
Maşallah 25 ziyaretçiZiyaretçilerimiz yine gelmişler
İyi geceler olsun canım benim, tatlı rüyalar.İyi geceler canlarım  Allah rahatlık versin
Ohhh sefan olsun.Afiyet olsun.Hayırlı geceler
Hayırlı geceler canım benim, yarın görüşürüz nasipse.Ben de çıkıyorum hayırlı geceler
Sağolasın kuzummOhhh sefan olsun.Afiyet olsun.Hayırlı geceler
Nevreste Hanımcım, kendi teklif ediyor şimdiden telefonda, hatta ne getireyim sana ne istiyorsun diyor? o kada yolu gelecek halbuki.. hiçbir şey istemiyorum dedim. gelince yapacağım dedi. cevizleri hazır ettimOhhh ne güzel.Anne gelince herşeyi yaptırırsın
beklerim canlar, hepiniz gelin, hatta koca apart boş, yatacak yer de var yani. kız kıza mangal yapar üstüne bir de tatil ısmarlarım size seve seveBen kola alırım gelirken
Günaydın canımGünaydın hanımlar
Sohbetiniz şahane valla, hepsini okuyorum. Benim tatil bitti, mesaiye devam.
Ev işi bitmiyor pofff