Bak yaaa kan çekmişSağlıklı beslenmekten değil canım, sevmiyorum hazır içecekleri. Şurup gibi geliyor bana
Ayrıca, kahve ve sigara bağımlısıyım bende
Sağlıklı beslenmekten değil canım, sevmiyorum hazır içecekleri. Şurup gibi geliyor bana
Ayrıca, kahve ve sigara bağımlısıyım bende
Cügarana ve kayfene arkadaş olurum.Üçünden de vazgeçememhele kola ve sigara içmeyene gıcık oluyorum
Yemeğe gidiyoruz 10 kişi herkes ayran ayran ayran ben kolaaaaa.sonra bık bık sağlıksız bilmem ne, gıcık oluyorum :)
Yemek sonrası sigara da aynı içme yaa gitme yaa pöfff
Denizde de öyle yapcaksanız hiç gelmem :) deniz beerını içer ben sigaramı arkadaş
Kilo problemin yok değil miÜçünden de vazgeçememhele kola ve sigara içmeyene gıcık oluyorum
Yemeğe gidiyoruz 10 kişi herkes ayran ayran ayran ben kolaaaaa.sonra bık bık sağlıksız bilmem ne, gıcık oluyorum :)
Denizde de öyle yapcaksanız hiç gelmem :) deniz beerını içer ben sigaramı arkadaş
Evet, senelerdir sadece tedavilerimde hiç canım istemedi ve içmedim. Vicdan yaptım sanırım.
Evet yaa eşim de dışarıda sipariş verince aynen ben kola içerken aynı şeyi söylüyor,ayran sağlıklı ,onu içeceğine kola iç falanÜçünden de vazgeçememhele kola ve sigara içmeyene gıcık oluyorum
Gebe kalırsam bırakacağım zaten, o zaman yeşil elma da isterim.Evet yaa eşim de dışarıda sipariş verince aynen ben kola içerken aynı şeyi söylüyor,ayran sağlıklı ,onu içeceğine kola iç falansigarayı bırakana kazen yeşil elma madalyası veriyor,yemek madalyasından daha güzel duruyor yeşil elma,ben içsem bırakırdım
En sevdüğümCügarana ve kayfene arkadaş olurum.
Ahahha olmamı 10 kilocukKilo problemin yok değil mi
Koladan olmasınAhahha olmamı 10 kilocuködem o ödem
O elmada çok gözüm var ama niyetim yokEvet yaa eşim de dışarıda sipariş verince aynen ben kola içerken aynı şeyi söylüyor,ayran sağlıklı ,onu içeceğine kola iç falansigarayı bırakana kazen yeşil elma madalyası veriyor,yemek madalyasından daha güzel duruyor yeşil elma,ben içsem bırakırdım
10 kilo nedir ki, 2 ayda verirsin istesen.Ahahha olmamı 10 kilocuködem o ödem
İnşallaj
Gebe kalırsam bırakacağım zaten, o zaman yeşil elma da isterim.gerçi 13 senedir kalamadım ama.
Hem sağlığımı harcarım ,hem paramı harcarım diyorsan sen bilirsin yaniiO elmada çok gözüm var ama niyetim yok
Ohooo şimdi ne ki içtiğim. Eskiden uykudan uyanıp dolabı açıp şişeden dikiyordum :)Koladan olmasın
Sen de iç :) anneme böyle deyinve ne saydırıyor banaDumansız hava sahasını dumana boğdular,imdaaaatttt yetişin a komşular
Afiyet olsun.Umarım onuda azaltırsın:)Ohooo şimdi ne ki içtiğim. Eskiden uykudan uyanıp dolabı açıp şişeden dikiyordum :)
Şimdi yaş aldıkça usturuplu içiyorum. Yemeklerle 1 bardak
ÇayyyAfiyet olsun.Umarım onuda azaltırsın:)
Ben ayran olmadan yemek yiyemem.Bir de çay içmeden yaşayamam
Genç kızken arkadaşlarla toplanınca içiyordum tek tük.Şimdi yanımda içen olsa başımı ağrıtıyor,midemi bulandırıyor kokusu.Benim kokusu başımı ağrıtıyorsa,içenin vücudunu ne yapmazSen de iç :) anneme böyle deyinve ne saydırıyor bana
Vrremiyorum nrvoşum ya10 kilo nedir ki, 2 ayda verirsin istesen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?