• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Üçünden de vazgeçemem :KK200: hele kola ve sigara içmeyene gıcık oluyorum :KK70:
Yemeğe gidiyoruz 10 kişi herkes ayran ayran ayran ben kolaaaaa.sonra bık bık sağlıksız bilmem ne, gıcık oluyorum :)

Yemek sonrası sigara da aynı içme yaa gitme yaa pöfff :KK14:

Denizde de öyle yapcaksanız hiç gelmem :) deniz beerını içer ben sigaramı arkadaş :deli:
Cügarana ve kayfene arkadaş olurum.:KK19:

Üçünden de vazgeçemem :KK200: hele kola ve sigara içmeyene gıcık oluyorum :KK70:
Yemeğe gidiyoruz 10 kişi herkes ayran ayran ayran ben kolaaaaa.sonra bık bık sağlıksız bilmem ne, gıcık oluyorum :)

Denizde de öyle yapcaksanız hiç gelmem :) deniz beerını içer ben sigaramı arkadaş :deli:
Kilo problemin yok değil mi:KK45:

Evet, senelerdir sadece tedavilerimde hiç canım istemedi ve içmedim. Vicdan yaptım sanırım.:110:

Evet yaa eşim de dışarıda sipariş verince aynen ben kola içerken aynı şeyi söylüyor,ayran sağlıklı ,onu içeceğine kola iç falan :KK53: sigarayı bırakana kazen yeşil elma madalyası veriyor,yemek madalyasından daha güzel duruyor yeşil elma,ben içsem bırakırdım :KK53:

:110:
Evet yaa eşim de dışarıda sipariş verince aynen ben kola içerken aynı şeyi söylüyor,ayran sağlıklı ,onu içeceğine kola iç falan :KK53: sigarayı bırakana kazen yeşil elma madalyası veriyor,yemek madalyasından daha güzel duruyor yeşil elma,ben içsem bırakırdım :KK53:
Gebe kalırsam bırakacağım zaten, o zaman yeşil elma da isterim.:halay:gerçi 13 senedir kalamadım ama.:110:

O elmada çok gözüm var ama niyetim yok :ıslık:

Ohooo şimdi ne ki içtiğim. Eskiden uykudan uyanıp dolabı açıp şişeden dikiyordum :)
Şimdi yaş aldıkça usturuplu içiyorum. Yemeklerle 1 bardak
Afiyet olsun.Umarım onuda azaltırsın:)
Ben ayran olmadan yemek yiyemem.Bir de çay içmeden yaşayamam:KK53:

Sen de iç :) anneme böyle deyinve ne saydırıyor bana :KK70:
Genç kızken arkadaşlarla toplanınca içiyordum tek tük.Şimdi yanımda içen olsa başımı ağrıtıyor,midemi bulandırıyor kokusu.Benim kokusu başımı ağrıtıyorsa,içenin vücudunu ne yapmaz:skandal:

Back