En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
var evet buranın havası uygun, herkes yapıyor. ben de bu yıl kurutacağım ama bayram tatili için rezervasyonlarım başladı. bakalım ben biraz yoğun geçiriyorum günlerimi. tek olunca işler bitmiyor
İnşaallah yapabilirsin:)

Sabah kahvaltılarında veya biber,patlıcan kurutması kavurması ile birlikte çok güzel oluyor.Tabi bir de salatalarda.İmkanın varsa mutlaka kurut canım:)
Ben sadece salatalarda tükettim hep, başka nasıl kullanıldığını hiç araştırmadım nedense.
Burada kurutma imkânı olmadığından, ya marketten aldım ya da siparişle getirttim.
Dediklerinizi de deneyeceğim.

Şimdiden afiyet olsun canım

umarım. bayramda annem ve komşum gelecek. domatları hazır ederim. annemden baklava ve haşhaşlı cevizli lokum, sonrasında domat kurutma hep birlikte yaparız diye düşünüyorum.
Ohhh ne güzel.Anne gelince herşeyi yaptırırsın

deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ım, yarışmaya katılmayacağına ve korktuğuna dair duyumlar aldık.
İçinden diyormuşsun ki; ben bu tuzda gömülü cenazeyi ve çıbıhta löp eti geçemem.

Öyle düşünmediğini göster herkese, hadi deynebim.

Doğru duyum almışsın
Eşime normalde etle yapılan birşey yapayım dedim ,burun kıvırdı ,tavuktan güzel olmaz dedi,tavuktan ,hindiden sucuk bile güzel olmuyor ,et varken tavuktan mı yapılır dedihevesim kırıldı bir kere yapmaaaaam yapmam

Kesin öyle olmuştur

Ama kırmızı etin yeri ayrı, tavığın yeri ayrı. Tamam, tavığın sucuğunu bende sevmem fakat bazı yemeklere yakışıyor.

Amaaannn sen de çok sağlıklı besleniyorsun
Bi kola, bi kahve, bi sigara başka da kötü alışkanlığım yok :))))
Üçü bir arada
Ben de kola ,kahve var,şükür sigara yok.Hem kahve dozunda içilirse faydalı bile

Amaaannn sen de çok sağlıklı besleniyorsun
Bi kola, bi kahve, bi sigara başka da kötü alışkanlığım yok :))))
Sağlıklı beslenmekten değil canım, sevmiyorum hazır içecekleri. Şurup gibi geliyor bana
Ayrıca, kahve ve sigara bağımlısıyım bende

Üçü bir arada
Ben de kola ,kahve var,şükür sigara yok.Hem kahve dozunda içilirse faydalı bile
Üçünden de vazgeçemem hele kola ve sigara içmeyene gıcık oluyorum
Yemeğe gidiyoruz 10 kişi herkes ayran ayran ayran ben kolaaaaa.sonra bık bık sağlıksız bilmem ne, gıcık oluyorum :)

Yemek sonrası sigara da aynı içme yaa gitme yaa pöfff

Denizde de öyle yapcaksanız hiç gelmem :) deniz beerını içer ben sigaramı arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…