İnşaallah yapabilirsin:)var evet buranın havası uygun, herkes yapıyor. ben de bu yıl kurutacağım ama bayram tatili için rezervasyonlarım başladı. bakalım ben biraz yoğun geçiriyorum günlerimi. tek olunca işler bitmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah yapabilirsin:)var evet buranın havası uygun, herkes yapıyor. ben de bu yıl kurutacağım ama bayram tatili için rezervasyonlarım başladı. bakalım ben biraz yoğun geçiriyorum günlerimi. tek olunca işler bitmiyor
Ben sadece salatalarda tükettim hep, başka nasıl kullanıldığını hiç araştırmadım nedense.Sabah kahvaltılarında veya biber,patlıcan kurutması kavurması ile birlikte çok güzel oluyor.Tabi bir de salatalarda.İmkanın varsa mutlaka kurut canım:)
umarım. bayramda annem ve komşum gelecek. domatları hazır ederim. annemden baklava ve haşhaşlı cevizli lokum, sonrasında domat kurutma hep birlikte yaparız diye düşünüyorum.İnşaallah yapabilirsin:)
Şimdiden afiyet olsun canımBen sadece salatalarda tükettim hep, başka nasıl kullanıldığını hiç araştırmadım nedense.
Burada kurutma imkânı olmadığından, ya marketten aldım ya da siparişle getirttim.
Dediklerinizi de deneyeceğim.
Ohhh ne güzel.Anne gelince herşeyi yaptırırsınumarım. bayramda annem ve komşum gelecek. domatları hazır ederim. annemden baklava ve haşhaşlı cevizli lokum, sonrasında domat kurutma hep birlikte yaparız diye düşünüyorum.
Ben kola alırım gelirkenTavıkla da kalmayız, karpız-kavından mezeliklere kadar alırız Deniz_us Khaleesi
Fakat beer e karışmayız, kullanmıyoruz Nevoşla
Bende komposto ve limonata yapar, sodamı da alırım hazır ürünleri tüketmiyorumBen kola alırım gelirken
Doğru duyum almışsındeynepnaz ım, yarışmaya katılmayacağına ve korktuğuna dair duyumlar aldık.
İçinden diyormuşsun ki; ben bu tuzda gömülü cenazeyi ve çıbıhta löp eti geçemem.
Öyle düşünmediğini göster herkese, hadi deynebim.
Kesin öyle olmuşturDoğru duyum almışsın
Eşime normalde etle yapılan birşey yapayım dedim ,burun kıvırdı ,tavuktan güzel olmaz dedi,tavuktan ,hindiden sucuk bile güzel olmuyor ,et varken kim tavuktan mı yapılır dedihevesim kırıldı bir kere yapmaaaaam yapmam
Amaaannn sen de çok sağlıklı besleniyorsunBende komposto ve limonata yapar, sodamı da alırım hazır ürünleri tüketmiyorum
Ben yaprak sarma ve sigara böreği yaparım.Ben de çekirdek alırım,karpuz alırım ,lavaş alırım
Ama kırmızı etin yeri ayrı, tavığın yeri ayrı. Tamam, tavığın sucuğunu bende sevmem fakat bazı yemeklere yakışıyor.Doğru duyum almışsın
Eşime normalde etle yapılan birşey yapayım dedim ,burun kıvırdı ,tavuktan güzel olmaz dedi,tavuktan ,hindiden sucuk bile güzel olmuyor ,et varken kim tavuktan mı yapılır dedihevesim kırıldı bir kere yapmaaaaam yapmam
Biz de tüketmiyoruz.Kayısı-erik ve vişneden meyve suyu yaparımBende komposto ve limonata yapar, sodamı da alırım hazır ürünleri tüketmiyorum
Üçü bir aradaAmaaannn sen de çok sağlıklı besleniyorsun
Bi kola, bi kahve, bi sigara başka da kötü alışkanlığım yok :))))
Sağlıklı beslenmekten değil canım, sevmiyorum hazır içecekleri. Şurup gibi geliyor banaAmaaannn sen de çok sağlıklı besleniyorsun
Bi kola, bi kahve, bi sigara başka da kötü alışkanlığım yok :))))
Sende mi sigara içiyorsun piiiiiii sizeSağlıklı beslenmekten değil canım, sevmiyorum hazır içecekleri. Şurup gibi geliyor bana
Ayrıca, kahve ve sigara bağımlısıyım bende
Evet, senelerdir sadece tedavilerimde hiç canım istemedi ve içmedim. Vicdan yaptım sanırım.Sende mi sigara içiyorsun piiiiiii size
Üçünden de vazgeçemem hele kola ve sigara içmeyene gıcık oluyorumÜçü bir arada
Ben de kola ,kahve var,şükür sigara yok.Hem kahve dozunda içilirse faydalı bile