• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
var evet buranın havası uygun, herkes yapıyor. ben de bu yıl kurutacağım ama bayram tatili için rezervasyonlarım başladı. bakalım ben biraz yoğun geçiriyorum günlerimi. tek olunca işler bitmiyor
İnşaallah yapabilirsin:)

Sabah kahvaltılarında veya biber,patlıcan kurutması kavurması ile birlikte çok güzel oluyor.Tabi bir de salatalarda.İmkanın varsa mutlaka kurut canım:)
Ben sadece salatalarda tükettim hep, başka nasıl kullanıldığını hiç araştırmadım nedense.
Burada kurutma imkânı olmadığından, ya marketten aldım ya da siparişle getirttim.
Dediklerinizi de deneyeceğim.:kk77:

Ben sadece salatalarda tükettim hep, başka nasıl kullanıldığını hiç araştırmadım nedense.
Burada kurutma imkânı olmadığından, ya marketten aldım ya da siparişle getirttim.
Dediklerinizi de deneyeceğim.:kk77:
Şimdiden afiyet olsun canım:kk77:

umarım. bayramda annem ve komşum gelecek. domatları hazır ederim. annemden baklava ve haşhaşlı cevizli lokum, sonrasında domat kurutma hep birlikte yaparız diye düşünüyorum. :KK70:
Ohhh ne güzel.Anne gelince herşeyi yaptırırsın:KK45:

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ım, yarışmaya katılmayacağına ve korktuğuna dair duyumlar aldık.
İçinden diyormuşsun ki; ben bu tuzda gömülü cenazeyi ve çıbıhta löp eti geçemem.:sus:

Öyle düşünmediğini göster herkese, hadi deynebim.:cool:

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ım, yarışmaya katılmayacağına ve korktuğuna dair duyumlar aldık.
İçinden diyormuşsun ki; ben bu tuzda gömülü cenazeyi ve çıbıhta löp eti geçemem.:sus:

Öyle düşünmediğini göster herkese, hadi deynebim.:cool:
Doğru duyum almışsın :KK53:
Eşime normalde etle yapılan birşey yapayım dedim ,burun kıvırdı ,tavuktan güzel olmaz dedi,tavuktan ,hindiden sucuk bile güzel olmuyor ,et varken tavuktan mı yapılır dedi:skandal:hevesim kırıldı bir kere yapmaaaaam yapmam:KK75:

Eşime normalde etle yapılan birşey yapayım dedim ,burun kıvırdı ,tavuktan güzel olmaz dedi,tavuktan ,hindiden sucuk bile güzel olmuyor ,et varken kim tavuktan mı yapılır dedi:skandal:hevesim kırıldı bir kere yapmaaaaam yapmam:KK75:
Kesin öyle olmuştur:işsiz:

Eşime normalde etle yapılan birşey yapayım dedim ,burun kıvırdı ,tavuktan güzel olmaz dedi,tavuktan ,hindiden sucuk bile güzel olmuyor ,et varken kim tavuktan mı yapılır dedi:skandal:hevesim kırıldı bir kere yapmaaaaam yapmam:KK75:
Ama kırmızı etin yeri ayrı, tavığın yeri ayrı.:110: Tamam, tavığın sucuğunu bende sevmem fakat bazı yemeklere yakışıyor.:kk77:

Amaaannn sen de çok sağlıklı besleniyorsun :63:
Bi kola, bi kahve, bi sigara başka da kötü alışkanlığım yok :))))
Üçü bir arada :skandal:
Ben de kola ,kahve var,şükür sigara yok.Hem kahve dozunda içilirse faydalı bile:KK50:

Amaaannn sen de çok sağlıklı besleniyorsun :63:
Bi kola, bi kahve, bi sigara başka da kötü alışkanlığım yok :))))
Sağlıklı beslenmekten değil canım, sevmiyorum hazır içecekleri. Şurup gibi geliyor bana:110:
Ayrıca, kahve ve sigara bağımlısıyım bende:kahve:

Üçü bir arada :skandal:
Ben de kola ,kahve var,şükür sigara yok.Hem kahve dozunda içilirse faydalı bile:KK50:
Üçünden de vazgeçemem :KK200: hele kola ve sigara içmeyene gıcık oluyorum :D
Yemeğe gidiyoruz 10 kişi herkes ayran ayran ayran ben kolaaaaa.sonra bık bık sağlıksız bilmem ne, gıcık oluyorum :)

Yemek sonrası sigara da aynı içme yaa gitme yaa pöfff :KK14:

Denizde de öyle yapcaksanız hiç gelmem :) deniz beerını içer ben sigaramı arkadaş :deli:

Back