Aslında 10 kiloya gerek yok 68 bile olsa çok iyi olur.Boyun bayağı uzun canım:)Vrremiyorum nrvoşum ya eski iradem yok. 170 boyum kilo 72 de takıldı yıllardır. Şöyle bi 10 kilo versem efsane olucak ama
Çok kilon yok vermeyi canın istemiyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında 10 kiloya gerek yok 68 bile olsa çok iyi olur.Boyun bayağı uzun canım:)Vrremiyorum nrvoşum ya eski iradem yok. 170 boyum kilo 72 de takıldı yıllardır. Şöyle bi 10 kilo versem efsane olucak ama
Afiyet olsun.Umarım onuda azaltırsın:)
Ben ayran olmadan yemek yiyemem.Bir de çay içmeden yaşayamam
Çay candır ,bu sıcakta bile içiliyor yine de
İnsülin direncine baktırdın mı?Vrremiyorum nrvoşum ya eski iradem yok. 170 boyum kilo 72 de takıldı yıllardır. Şöyle bi 10 kilo versem efsane olucak ama
Bu saatte kahveBen en iyisi gece kayfemi yapıp içeyim soda ile yanına da cügara
Anne sen misin gızzHem sağlığımı harcarım ,hem paramı harcarım diyorsan sen bilirsin yanii
Meyve suyunu ben de içmiyorum.Çaya asla hayır demem.Her saatte içerimÇay candır ,bu sıcakta bile içiliyor yine de
Ayran da severim ,ben içecekte ayırım yapmıyorum galibaTek hazır meyva suyunu içemiyorum ,çok şekerli geliyor bana
Uykun kaçarsa kahve içinceBen en iyisi gece kayfemi yapıp içeyim soda ile yanına da cügara
Sen isen 3 defa tıklaAnne sen misin gızz
Napayım, herifi 24-08 vardiyasına yolladım.Bu saatte kahve
Baktırdım kuzum taş gibiyim çok şükür. İrade yok bende :)İnsülin direncine baktırdın mı?
Aksine, bende ters etki yapıyor kahve.Uykun kaçarsa kahve içince
Ohhh gece yalnızsınBenim ki normalde bu saatlerde geliyordu.Ama bu sıralar ortam çok karışık.Yine geç gelecek gibi görünüyor.Napayım, herifi 24-08 vardiyasına yolladım.
Muhabbetle iyi gider
Ben de yaptım okkalı bi kahve, benim eşim de yok bu gece :)Napayım, herifi 24-08 vardiyasına yolladım.
Muhabbetle iyi gider
Anana hürmetlerannen akıllı kadınmış benim gibiAnne sen misin gızz
Hangi marka çayı içiyorsun Nevoş?Meyve suyunu ben de içmiyorum.Çaya asla hayır demem.Her saatte içerim
Sağlığın yerindeyse çokta mühim değil. Boyuna göre iyi kilon.Baktırdım kuzum taş gibiyim çok şükür. İrade yok bende :)
Allaha emanet olsunlarOhhh gece yalnızsınBenim ki normalde bu saatlerde geliyordu.Ama bu sıralar ortam çok karışık.Yine geç gelecek gibi görünüyor.
Doğadan Altın filiz veya lipton canımAnana hürmetlerannen akıllı kadınmış benim gibi
Hangi marka çayı içiyorsun Nevoş?
Amin canımAllaha emanet olsunlar
Ne yapayım ya ben demi yapayım kahve,imdi kalksam PC yi kaptırırım biri içer biri bakar kıyamet ondan kopar,siz de içmeyin bananeBen de yaptım okkalı bi kahve, benim eşim de yok bu gece :)
Çok geç yarıladım bile :)Ne yapayım ya ben demi yapayım kahve,imdi kalksam PC yi kaptırırım biri içer biri bakar kıyamet ondan kopar,siz de içmeyin banane