Yarın yapacağımYapılırsa yaprak sarma dahil olmamalı
1. belli 2. kim derizYa neden ki ben yapmak istiyordum
Of çok zor durumdayız valla . Kv ler ev sıcak diye bize gelmiyorlar başka şehirden düşün. Görümcem aramış diyor ki bura çok sıcak allah aşkına saçmalama dedim ya bura 43 derece
Afiyet olsun canım.Şimdiden kolay gelsinYarın yapacağımkaç gündür canım istiyor.
Neredesiniz canımOf çok zor durumdayız valla . Kv ler ev sıcak diye bize gelmiyorlar başka şehirden düşün. Görümcem aramış diyor ki bura çok sıcak allah aşkına saçmalama dedim ya bura 43 derece
Yarın yaprak saracağım 5 kg salamura yaprağım var hepsini sarıp dolaba koyacağım onlardan kurtulmalıyım1. belli 2. kim deriz
Siirt Doğu görevimizi icraa etmekteyizNeredesiniz canım
Allah kolaylık versin.Ben de 10 kilo salamura yaptım.Ama azar azar sarıyorum.Derin dondurucum yok.Dolaba sığdıramıyorumYarın yaprak saracağım 5 kg salamura yaprağım var hepsini sarıp dolaba koyacağım onlardan kurtulmalıyım
Asker eşi misinSiirt Doğu görevimizi icraa etmekteyiz
Ben bugün ve Cuma günü yanımda yedek kıyafetlerle hastaneye gittim. 30-32 arası seyrediyor sıcaklık ama nemle birleşince, duş almıştan beter oluyor insan.Of çok zor durumdayız valla . Kv ler ev sıcak diye bize gelmiyorlar başka şehirden düşün. Görümcem aramış diyor ki bura çok sıcak allah aşkına saçmalama dedim ya bura 43 derece
Aynen nem olsa yanmıştıkBen bugün ve Cuma günü yanımda yedek kıyafetlerle hastaneye gittim. 30-32 arası seyrediyor sıcaklık ama nemle birleşince, duş almıştan beter oluyor insan.
Sizleri düşünemiyorum, şükür ki bulunduğunuz şehirlerde nem yok.
Ellerine sağlık kuzumm, siz kalabalıksınız birde. Benim gibi minnak tencerede sarmazsın.Afiyet olsun canım.Şimdiden kolay gelsin.Ben dün dolma yaptım.Yazın karışık dolmayı çok seviyorlar.Yaprak sarmayıda başka sefere inşaallah
Benimde derin dondurucum yok ama inş sığar bilmiyorum hiç ağzı beraber dolduramadık dolabı. Geçen kış buzluğa mantı yeşil fasulye patlıcan koydum onda da eşime afrin görevi çıktı 6 ay evi kapattık hep komşuya verdim onlar yedi yaptıklarımıAllah kolaylık versin.Ben de 10 kilo salamura yaptım.Ama azar azar sarıyorum.Derin dondurucum yok.Dolaba sığdıramıyorum
Siirtte nemsiz ama birde nem olsa 55 derece olurdu kesin vallaBen bugün ve Cuma günü yanımda yedek kıyafetlerle hastaneye gittim. 30-32 arası seyrediyor sıcaklık ama nemle birleşince, duş almıştan beter oluyor insan.
Sizleri düşünemiyorum, şükür ki bulunduğunuz şehirlerde nem yok.
Yarın yaprak saracağım 5 kg salamura yaprağım var hepsini sarıp dolaba koyacağım onlardan kurtulmalıyım
Senin de büyük tencerelerde pişen yemeklerin olur inşaallahEllerine sağlık kuzumm, siz kalabalıksınız birde. Benim gibi minnak tencerede sarmazsın.
Ay yok nasıl sarayım ölürüm kesin hahaha birkaç günde kısım kısım anca . Sarıp dolaba koyduğum poşetleri aynı içten sarsıklarımı numaralandırırım birbirine karışmaz5 kg yaprağı, 1 günde mi saracaksın?
Biz kalabalığız canım ben sığdıramıyorumBenimde derin dondurucum yok ama inş sığar bilmiyorum hiç ağzı beraber dolduramadık dolabı. Geçen kış buzluğa mantı yeşil fasulye patlıcan koydum onda da eşime afrin görevi çıktı 6 ay evi kapattık hep komşuya verdim onlar yedi yaptıklarımı
Neyse ki artık birlikteyiz çok şükür görevimiz değişti . Bu sene güzel dolduracağım buzluğu bugün 8 kg vişneden 4 kilo reçel 4 kilo buzluğa koydum dua okudum hep allahım evimizden ayırma ağız tadı ile yiyelim dedimBiz kalabalığız canım ben sıdıramıyorumHakkınızda hayırlısı olsun canım Birlikte ağız tadı ile yiyeceğiniz günler gelir inşaallah
Amin canım inşaallahNeyse ki artık birlikteyiz çok şükür görevimiz değişti . Bu sene güzel dolduracağım buzluğu bugün 8 kg vişneden 4 kilo reçel 4 kilo buzluğa koydum dua okudum hep allahım evimizden ayırma ağız tadı ile yiyelim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?