- 22 Temmuz 2017
- 44.527
- 132.068
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deniz_us Khaleesi Bize mangal yakacak bekliyoruzBirde, campların kraliçesi espritüel bir arkadaşımız vardı. Mangal ateşini belediye rızası olmadığı içün, yakamayan.
O arkadaşımız da yok, nickname ne idi unuttum.
Hep ben yokken oluyor bu eğlenceli dakikalar.
Yoksa bizi başka forumlarla mı aldatıyorOkulların sene sonu tatili, deynoma yaramadı
BilmemYoksa bizi başka forumlarla mı aldatıyor
Mutfaktan anlıyor muydu?can09e kendine tavuk yemeği yaptıracağız diye korkup kaçtı mı acaba
Neyse o yokken biz de sürekli dedikodusunu yapalımBilmem
Mutfaktan anlamayan var mıdır?Tavuk yapmak ne kadar zor olabilirO resim çekip eklemekten korkuyorMutfaktan anlıyor muydu?
Daha gelecekler varYaaa ne şahane tarifler geliyor böyle
Aslında biri iyi olursa katılacak.Hatta tarifini bildirdiGebelerimizin çoğu aynı trimesterde olduğu için, hepsinde tavıktan tiksinme sebebi ile, ayrı düştük.
Heh Nevreste , geldi bir tanesi.Yaaa ne şahane tarifler geliyor böyle
Tuce tavığını çoktan yaptı
Emirasalih mi? Çipetpet değildir herhaldeAslında biri iyi olursa katılacak.Hatta tarifini bildirdi
Biliyorum, balcan yatağında yapmıştı.Tuce tavığını çoktan yaptı
Gelsin görelimEmirasalih mi? Çipetpet değildir herhalde
Aynen ben de çok severim.Yapsın görelimBiliyorum, balcan yatağında yapmıştı.
Gelsin birde burada yapsın balcanı çok severim
Hanım ablamın kızı doğurdu mu acep, bu akşam hepsinin kulağını çınlattım yaGelsin görelim
Sahi geçen hafta sonu doğum yapacaktı.Unutmazsam yarın sorayımHanım ablamın kızı doğurdu mu acep, bu akşam hepsinin kulağını çınlattım ya
Acıktım, sütümü içeyim