En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Biliyorum, balcan yatağında yapmıştı.
Gelsin birde burada yapsın balcanı çok severim
Hahaha alemsin ya şimdi eşimle bir sonraki yarışma neyden olur onu merak ediyoruz Ayrıca evet o gün yemek çok lezzetliydi yine yapacağım biraz uğraştırıcı ama olsun

Sahi geçen hafta sonu doğum yapacaktı.Unutmazsam yarın sorayım
İç bakalım ben de ayran içeyim
Nevoş 8 kilo vermişim Ramazandan sonra 2-3 kilo aldım diye düşünüyordum, belkide aldım. Eğer aldıysam, 10-11 kilo gitmişti

Hahaha alemsin ya şimdi eşimle bir sonraki yarışma neyden olur onu merak ediyoruz Ayrıca evet o gün yemek çok lezzetliydi yine yapacağım biraz uğraştırıcı ama olsun
Kategoriye katılınca, sonraki ayı merak ediyor insan. Gerçi ben nevoşun tarifini gördüğüm gibi merak ettim benim için tavık kategorisi bitmiştir.

O zaman sen şimdiden yarışma bağımlısı oldun

Kategoriye katılınca, sonraki ayı merak ediyor insan. Gerçi ben nevoşun tarifini gördüğüm gibi merak ettim benim için tavık kategorisi bitmiştir.
Yok ya hiç öyle olmayacak görürsünüzBana bu hep söyleniyor.En fazla ilk 3 e girebiliyorum

Tatlı olur belki diyorum ama dur bakalım sence ne olur

Dr tamam diyene kadar devam, şu hormon sonuçları bir çıksın, bakalım ne diyecek. Hala lömbür lömbürüm ama
Verirsin canım yeter ki isteKilo sahiden hormonları çok etkiliyor.Yok etkilemiyor diyorlar ama ben bunu bizzat yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…