İnşallah canım benim
Eşim asma yaprağını pek tercih etmez, ona lahana sararım genelde. O zaman büyük tencerede yapıyorum, ama asmayı genelde ben yediğimden, abanmamak amacı güderek 1-2 tabaklık yapıyorum. Yoksa mahvolurum
Neyse ki artık birlikteyiz çok şükür görevimiz değişti . Bu sene güzel dolduracağım buzluğu bugün 8 kg vişneden 4 kilo reçel 4 kilo buzluğa koydum dua okudum hep allahım evimizden ayırma ağız tadı ile yiyelim dedim
İnşallah canım benim
Eşim asma yaprağını pek tercih etmez, ona lahana sararım genelde. O zaman büyük tencerede yapıyorum, ama asmayı genelde ben yediğimden, abanmamak amacı güderek 1-2 tabaklık yapıyorum. Yoksa mahvolurum
Genel olarak laz-gürcü memleketi burası. Dolayısı ile kara lahana sürekli mevcut. Bende anam tarafından lazlık, eşimde de baba tarafından lazlık olunca, lahana vazgeçilmezimiz oluyor. Adam yemeğe kulp bulamıyor.
Genel olarak laz-gürcü memleketi burası. Dolayısı ile kara lahana sürekli mevcut. Bende anam tarafından lazlık, eşimde de baba tarafından lazlık olunca, lahana vazgeçilmezimiz oluyor. Adam yemeğe kulp bulamıyor.
Ben bugün ve Cuma günü yanımda yedek kıyafetlerle hastaneye gittim. 30-32 arası seyrediyor sıcaklık ama nemle birleşince, duş almıştan beter oluyor insan.
Sizleri düşünemiyorum, şükür ki bulunduğunuz şehirlerde nem yok.
Maharetli hanımlar ne bu görsel şov böyle.
Ne kadar fazla bakamiyor olsam da bu kategori maşallah döktürmüşsünüz. Tarifler görseller efsane olmuş. Her birinizin ellerine sağlık.