En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Senin de büyük tencerelerde pişen yemeklerin olur inşaallah
Diğer yemekler değil ama sarma ve dolma hep büyük tencerede yapıyorum.Çok seviyorlar.
İnşallah canım benim
Eşim asma yaprağını pek tercih etmez, ona lahana sararım genelde. O zaman büyük tencerede yapıyorum, ama asmayı genelde ben yediğimden, abanmamak amacı güderek 1-2 tabaklık yapıyorum. Yoksa mahvolurum

Aminn canım, inşallah.

Biz hepsini seviyoruz.Ben de sık yaparım.Ama işte yapılınca yeniyor.Sonra gelsin kilolarLahanada yavaş yavaş çıkmaya başlar

Biz hepsini seviyoruz.Ben de sık yaparım.Ama işte yapılınca yeniyor.Sonra gelsin kilolarLahanada yavaş yavaş çıkmaya başlar
Bizim burda lahanalar hiç bitmez, yaz-kış pazarlarda ya da bahçelerde olur.
Beyaz lahana değil ama, kara lahana

Ayyy ne güzel :)
Bizim buralarda ondan yok :/
Genel olarak laz-gürcü memleketi burası. Dolayısı ile kara lahana sürekli mevcut. Bende anam tarafından lazlık, eşimde de baba tarafından lazlık olunca, lahana vazgeçilmezimiz oluyor. Adam yemeğe kulp bulamıyor.

O zaman bir ara yapınca tarifini yemek tarifleri bölümüne eklersin:)
Bize de birgün nasip olur belki:)

Bizim nemden biraz da nevoş ablalara da götürelim yetti gari

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. Bu arada özel değilse nickinin anlamı nedir her gördüğümde merak ediyorum
Evet canım erken yapayım dedim sıcaklar çıkmadan ama yine de sıcaktı fırında çalışınca ev hamam oldu :) bütün gün rahatım şimdi keyif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…