• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Biliyorum, balcan yatağında yapmıştı.:kk77:
Gelsin birde burada yapsın:110: balcanı çok severim :KK53:
Hahaha alemsin ya şimdi eşimle bir sonraki yarışma neyden olur onu merak ediyoruz :işsiz: Ayrıca evet o gün yemek çok lezzetliydi yine yapacağım biraz uğraştırıcı ama olsun o_O

Sahi geçen hafta sonu doğum yapacaktı.Unutmazsam yarın sorayım:nazar::anneadayı:
İç bakalım ben de ayran içeyim:KK70:
Nevoş 8 kilo vermişim :KK70: Ramazandan sonra 2-3 kilo aldım diye düşünüyordum, belkide aldım. :KK70:Eğer aldıysam, 10-11 kilo gitmişti:KK70:

Hahaha alemsin ya şimdi eşimle bir sonraki yarışma neyden olur onu merak ediyoruz :işsiz: Ayrıca evet o gün yemek çok lezzetliydi yine yapacağım biraz uğraştırıcı ama olsun o_O
Kategoriye katılınca, sonraki ayı merak ediyor insan. Gerçi ben nevoşun tarifini gördüğüm gibi merak ettim :KK70:benim için tavık kategorisi bitmiştir. :KK70:

O zaman sen şimdiden yarışma bağımlısı oldun:KK73:

Kategoriye katılınca, sonraki ayı merak ediyor insan. Gerçi ben nevoşun tarifini gördüğüm gibi merak ettim :KK70:benim için tavık kategorisi bitmiştir. :KK70:
Yok ya hiç öyle olmayacak görürsünüz:70:Bana bu hep söyleniyor.En fazla ilk 3 e girebiliyorum:70:

Tatlı olur belki diyorum ama dur bakalım sence ne olur :110:

Dr tamam diyene kadar devam, şu hormon sonuçları bir çıksın, bakalım ne diyecek.:KK66: Hala lömbür lömbürüm ama :mad:
Verirsin canım yeter ki iste:KK19:Kilo sahiden hormonları çok etkiliyor.Yok etkilemiyor diyorlar ama ben bunu bizzat yaşadım:KK51:

Back