• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Of çok zor durumdayız valla . Kv ler ev sıcak diye bize gelmiyorlar başka şehirden düşün. Görümcem aramış diyor ki bura çok sıcak allah aşkına saçmalama dedim ya bura 43 derece
Neredesiniz canım:KK19:

Yarın yaprak saracağım 5 kg salamura yaprağım var hepsini sarıp dolaba koyacağım onlardan kurtulmalıyım
Allah kolaylık versin.Ben de 10 kilo salamura yaptım.Ama azar azar sarıyorum.Derin dondurucum yok.Dolaba sığdıramıyorum:olamaz:

Of çok zor durumdayız valla . Kv ler ev sıcak diye bize gelmiyorlar başka şehirden düşün. Görümcem aramış diyor ki bura çok sıcak allah aşkına saçmalama dedim ya bura 43 derece
Ben bugün ve Cuma günü yanımda yedek kıyafetlerle hastaneye gittim. 30-32 arası seyrediyor sıcaklık ama nemle birleşince, duş almıştan beter oluyor insan.
Sizleri düşünemiyorum, şükür ki bulunduğunuz şehirlerde nem yok.:110:

Ben bugün ve Cuma günü yanımda yedek kıyafetlerle hastaneye gittim. 30-32 arası seyrediyor sıcaklık ama nemle birleşince, duş almıştan beter oluyor insan.
Aynen nem olsa yanmıştık:skandal:

Afiyet olsun canım.Şimdiden kolay gelsin:kk77:.Ben dün dolma yaptım.Yazın karışık dolmayı çok seviyorlar.Yaprak sarmayıda başka sefere inşaallah:KK53:
Ellerine sağlık kuzumm, siz kalabalıksınız birde. Benim gibi minnak tencerede sarmazsın.:kk77:

Allah kolaylık versin.Ben de 10 kilo salamura yaptım.Ama azar azar sarıyorum.Derin dondurucum yok.Dolaba sığdıramıyorum:olamaz:
Benimde derin dondurucum yok ama inş sığar bilmiyorum hiç ağzı beraber dolduramadık dolabı. Geçen kış buzluğa mantı yeşil fasulye patlıcan koydum onda da eşime afrin görevi çıktı 6 ay evi kapattık hep komşuya verdim onlar yedi yaptıklarımı:olamaz:

Siirtte nemsiz ama birde nem olsa 55 derece olurdu kesin valla

Ellerine sağlık kuzumm, siz kalabalıksınız birde. Benim gibi minnak tencerede sarmazsın.:kk77:
Senin de büyük tencerelerde pişen yemeklerin olur inşaallah:dua:
Diğer yemekler değil ama sarma ve dolma hep büyük tencerede yapıyorum.Çok seviyorlar.

:silah: 5 kg yaprağı, 1 günde mi saracaksın?
:skandal:
Ay yok nasıl sarayım ölürüm kesin hahaha birkaç günde kısım kısım anca . Sarıp dolaba koyduğum poşetleri aynı içten sarsıklarımı numaralandırırım birbirine karışmaz

Benimde derin dondurucum yok ama inş sığar bilmiyorum hiç ağzı beraber dolduramadık dolabı. Geçen kış buzluğa mantı yeşil fasulye patlıcan koydum onda da eşime afrin görevi çıktı 6 ay evi kapattık hep komşuya verdim onlar yedi yaptıklarımı:olamaz:
Biz kalabalığız canım ben sığdıramıyorum:olamaz:Hakkınızda hayırlısı olsun canım:KK19:Birlikte ağız tadı ile yiyeceğiniz günler gelir inşaallah:KK19:

Biz kalabalığız canım ben sıdıramıyorum:olamaz:Hakkınızda hayırlısı olsun canım:KK19:Birlikte ağız tadı ile yiyeceğiniz günler gelir inşaallah:KK19:
Neyse ki artık birlikteyiz çok şükür görevimiz değişti . Bu sene güzel dolduracağım buzluğu bugün 8 kg vişneden 4 kilo reçel 4 kilo buzluğa koydum dua okudum hep allahım evimizden ayırma ağız tadı ile yiyelim dedim :KK200:

Neyse ki artık birlikteyiz çok şükür görevimiz değişti . Bu sene güzel dolduracağım buzluğu bugün 8 kg vişneden 4 kilo reçel 4 kilo buzluğa koydum dua okudum hep allahım evimizden ayırma ağız tadı ile yiyelim dedim :KK200:
Amin canım inşaallah:dua:Rabbim eşini ve tüm vatan bekçilerini korusun.:dua:En Büyük TÜRKİYE

Back