• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Senin de büyük tencerelerde pişen yemeklerin olur inşaallah:dua:
Diğer yemekler değil ama sarma ve dolma hep büyük tencerede yapıyorum.Çok seviyorlar.
İnşallah canım benim :KK60:
Eşim asma yaprağını pek tercih etmez, ona lahana sararım genelde. O zaman büyük tencerede yapıyorum, ama asmayı genelde ben yediğimden, abanmamak amacı güderek 1-2 tabaklık yapıyorum. Yoksa mahvolurum :KK70::KK70:

Neyse ki artık birlikteyiz çok şükür görevimiz değişti . Bu sene güzel dolduracağım buzluğu bugün 8 kg vişneden 4 kilo reçel 4 kilo buzluğa koydum dua okudum hep allahım evimizden ayırma ağız tadı ile yiyelim dedim :KK200:
Aminn canım, inşallah. ❤️

İnşallah canım benim :KK60:
Eşim asma yaprağını pek tercih etmez, ona lahana sararım genelde. O zaman büyük tencerede yapıyorum, ama asmayı genelde ben yediğimden, abanmamak amacı güderek 1-2 tabaklık yapıyorum. Yoksa mahvolurum :KK70::KK70:
Biz hepsini seviyoruz.:KK53:Ben de sık yaparım.Ama işte yapılınca yeniyor.Sonra gelsin kilolar:KK70:Lahanada yavaş yavaş çıkmaya başlar:kk77:

Biz hepsini seviyoruz.:KK53:Ben de sık yaparım.Ama işte yapılınca yeniyor.Sonra gelsin kilolar:KK70:Lahanada yavaş yavaş çıkmaya başlar:kk77:
Bizim burda lahanalar hiç bitmez, yaz-kış pazarlarda ya da bahçelerde olur.
Beyaz lahana değil ama, kara lahana :kk77:

Ayyy ne güzel :)
Bizim buralarda ondan yok :/
Genel olarak laz-gürcü memleketi burası. Dolayısı ile kara lahana sürekli mevcut. Bende anam tarafından lazlık, eşimde de baba tarafından lazlık olunca, lahana vazgeçilmezimiz oluyor. Adam yemeğe kulp bulamıyor.:süslü::KK70:

Genel olarak laz-gürcü memleketi burası. Dolayısı ile kara lahana sürekli mevcut. Bende anam tarafından lazlık, eşimde de baba tarafından lazlık olunca, lahana vazgeçilmezimiz oluyor. Adam yemeğe kulp bulamıyor.:süslü::KK70:
O zaman bir ara yapınca tarifini yemek tarifleri bölümüne eklersin:)
Bize de birgün nasip olur belki:)

Ben bugün ve Cuma günü yanımda yedek kıyafetlerle hastaneye gittim. 30-32 arası seyrediyor sıcaklık ama nemle birleşince, duş almıştan beter oluyor insan.
Sizleri düşünemiyorum, şükür ki bulunduğunuz şehirlerde nem yok.:110:
Bizim nemden biraz da nevoş ablalara da götürelim yetti gari :kızgın:

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş:super:. Bu arada özel değilse nickinin anlamı nedir her gördüğümde merak ediyorum:oops:
Evet canım erken yapayım dedim sıcaklar çıkmadan ama yine de sıcaktı fırında çalışınca ev hamam oldu :) bütün gün rahatım şimdi keyif:KK36:

Back