• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Eşin polis mi? Anteptesin galiba dimi? Ay inşallah gönlünüze göre olur çok zor bu tayin işleri. Memleketi mi istiyorsunuz?
Evet canım Polis eşiyimEn Büyük TÜRKİYEGaziantep'teyiz:KK51:Aynen Memleketi istiyoruz.Evet bizim tayin işleri diğer kurumlara göre çok zor.Burayı seviyoruz.Belirli bir çevremiz var.Ama işte bu gidip gelmeler,hastalık,bayram,yalnızlık vs...insan ailesine yakın olmak istiyor.Veya gidip başkalarına yük olmadan kalmak istiyor.

Evet canım Polis eşiyimEn Büyük TÜRKİYEGaziantep'teyiz:KK51:Aynen Memleketi istiyoruz.Evet bizim tayin işleri diğer kurumlara göre çok zor.Burayı seviyoruz.Belirli bir çevremiz var.Ama işte bu gidip gelmeler,hastalık,bayram,yalnızlık vs...insan ailesine yakın olmak istiyor.Veya gidip başkalarına yük olmadan kalmak istiyor.
Ne güzel En Büyük TÜRKİYE
Allah gönlünüze göre versin.

Bizim sohbetimizi ilginç buluyor olabilirler:sus:
Her telden diye mi acep? :işsiz:
Ne zaman, ne konuda konuşacağımız belli olmuyor.:olamaz:

H E H E nin 6. evlilik yıldönümü imiş bugün. O dönerci-kebapçı senin, bu midyeci benim, İstanbul’u talan ettiler :63:

Her telden diye mi acep? :işsiz:
Ne zaman, ne konuda konuşacağımız belli olmuyor.:olamaz:

H E H E nin 6. evlilik yıldönümü imiş bugün. O dönerci-kebapçı senin, bu midyeci benim, İstanbul’u talan ettiler :63:
Aynen biz her telden çalıyoruz:KK48:
Bu yaz çok geziyor maşaallah:KK4::nazar:Bizimle pek ilgilenmiyor.:KK53:
H E H E canım tebrikler:KK200:Birlikte daha nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşaallah:KK36:

Tarifini yaptı kayboldu:sopa::KK4:
Birde, campların kraliçesi espritüel bir arkadaşımız vardı. Mangal ateşini belediye rızası olmadığı içün, yakamayan.
O arkadaşımız da yok, nickname ne idi unuttum. :olamaz:
Hep ben yokken oluyor bu eğlenceli dakikalar.:sinirli:

Back