Emniyet Müdürlüğü bizi bırakmıyorSizi seviyorlar demek ki :)
Olsun sözkonusu organik, el yapımı gıda olunca uçakla gelirim
Tamam o zaman eşime söyleyeyim hemen alsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emniyet Müdürlüğü bizi bırakmıyorSizi seviyorlar demek ki :)
Olsun sözkonusu organik, el yapımı gıda olunca uçakla gelirim
Eşin polis mi? Anteptesin galiba dimi? Ay inşallah gönlünüze göre olur çok zor bu tayin işleri. Memleketi mi istiyorsunuz?Emniyet Müdürlüğü bizi bırakmıyor
Tayin çıkarsa, gitmeyin diye mapısa atmasınlar. Mune’nin cımbızına da benzemez heeeeEmniyet Müdürlüğü bizi bırakmıyor
Evet canım Polis eşiyimGaziantep'teyizAynen Memleketi istiyoruz.Evet bizim tayin işleri diğer kurumlara göre çok zor.Burayı seviyoruz.Belirli bir çevremiz var.Ama işte bu gidip gelmeler,hastalık,bayram,yalnızlık vs...insan ailesine yakın olmak istiyor.Veya gidip başkalarına yük olmadan kalmak istiyor.Eşin polis mi? Anteptesin galiba dimi? Ay inşallah gönlünüze göre olur çok zor bu tayin işleri. Memleketi mi istiyorsunuz?
Aman Allah korusunTayin çıkarsa, gitmeyin diye mapısa atmasınlar. Mune’nin cımbızına da benzemez heeee
Ne güzelEvet canım Polis eşiyimGaziantep'teyizAynen Memleketi istiyoruz.Evet bizim tayin işleri diğer kurumlara göre çok zor.Burayı seviyoruz.Belirli bir çevremiz var.Ama işte bu gidip gelmeler,hastalık,bayram,yalnızlık vs...insan ailesine yakın olmak istiyor.Veya gidip başkalarına yük olmadan kalmak istiyor.
Teşekkür ederiz canımNe güzel
Allah gönlünüze göre versin.
Hayırlı geceler canımKızlar ben bide kiraz sapı çayı içip yatayım, iyi geceler diliyorum size
Hayırlı geceler canım benim.Kızlar ben bide kiraz sapı çayı içip yatayım, iyi geceler diliyorum size
15 ziyaretçi diyor korkutucu, kim bunlarBizim ziyaretçiler yine gelmiş
Bizim sohbetimizi ilginç buluyor olabilirler15 ziyaretçi diyor korkutucu, kim bunlar
Her telden diye mi acep?Bizim sohbetimizi ilginç buluyor olabilirler
Aynen biz her telden çalıyoruzHer telden diye mi acep?
Ne zaman, ne konuda konuşacağımız belli olmuyor.
H E nin 6. evlilik yıldönümü imiş bugün. O dönerci-kebapçı senin, bu midyeci benim, İstanbul’u talan ettiler
Tarifini yaptı kaybolduTavıklar kraliçesi leylmira dan ses seda yok bugün
Birde, campların kraliçesi espritüel bir arkadaşımız vardı. Mangal ateşini belediye rızası olmadığı içün, yakamayan.Tarifini yaptı kayboldu
Okulların sene sonu tatili, deynoma yaramadıdeynepnaz bu sıralar hiç uğramıyor.Eskiden günlük gelirdi.