Kına gecesi müzikli oldu canım düğün bizim orada mevlüt ve yemekli olur.Tabi salonda oluyor.Nevoşş nasıl oynamışsındır heeeeeee
O sıralar eşimin bir yakını vefat etmişti.Kınada bile çok oynanmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kına gecesi müzikli oldu canım düğün bizim orada mevlüt ve yemekli olur.Tabi salonda oluyor.Nevoşş nasıl oynamışsındır heeeeeee
19 yaşında, 20 senelik evliyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Maşaallah19 yaşında, 20 senelik evliyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
İnşallahMaşaallah
Bizimde kınada oynar kızlar düğünler mevlüt şeklinde olur.Kına gecesi müzikli oldu canım düğün bizim orada mevlüt ve yemekli olur.Tabi salonda oluyor.
O sıralar eşimin bir yakını vefat etmişti.Kınada bile çok oynanmadı
Nerelerdesin kayboldun.Kazen bildirim ne zaman gönderecek.Deynepnaz gelip sorsa diyordukİnşallah
En kıdemli benim uleyynnn
0 olan kimdi, bir bakayım.yaa evet gelmedi, gözüm iki de bi '0' olana takılıyor yaaa ... Havai fişek patlatıcam aldığındaa
Ohhh ne güzelBenim kayınbiraderim bekar ve evlendi evlenecek.Artık onun düğünde kurtları dökerizBizimde kınada oynar kızlar düğünler mevlüt şeklinde olur.
Eylül ayında 2 kınamız var . Bütün kurtlarımı dökücem gün sayıyorum
yaşı kaçtı ki acaba kaç yaşında evlenmiş.. Elalisin de öyleydi galiba çocuklar büyümüşlerdi.:)
Maşaallah canımEn kıdemli benim uleyynnn
22.03.1999 20.yıldayız
19 yaşında evlenmiştir.39 yaşındayaşı kaçtı ki acaba kaç yaşında evlenmiş.. Elalisin de öyleydi galiba çocuklar büyümüşlerdi.:)
Eltı gelcek demeekk :)Ohhh ne güzelBenim kayınbiraderim bekar ve evlendi evlenecek.Artık onun düğünde kurtları dökeriz
ben de düğün olmasını tercih ederdim akşam eğlencesi oldu, yine aynı masrafa yakın aşağı yukarıı.. belli baştan düğün deseymişim...geçti gitti de içte ukteler kalıyor işte canım ya.Benim de çok müthiş bir düğün değildi
Hastanedeyim sabahtan beri b. o. k bekliyorum tahlil için. Kızın sık sık karnı ağrıyor, gelmek bilmedi meretNerelerdesin kayboldun.Kazen bildirim ne zaman gönderecek.Deynepnaz gelip sorsa diyorduk
Deyneple aynıyız maşallahh hepimizee19 yaşında evlenmiştir.39 yaşında
Hay maşallah .En kıdemli benim uleyynnn
22.03.1999 20.yıldayız
Bir tane var canım ikincisi bu yıl olmazsa seneye kesin gelir.Çünkü 32 yaşındaEltı gelcek demeekk :)
Benım kaynım daha 18 yaşında abisi gibi hzlı çıkmazda önumuzde 6 yıl düğün olmz
Tütütü maşaallahDeyneple aynıyız maşallahh hepimizee