• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Nevoşş nasıl oynamışsındır heeeeeee :21::21::21:
Kına gecesi müzikli oldu canım düğün bizim orada mevlüt ve yemekli olur.Tabi salonda oluyor.
O sıralar eşimin bir yakını vefat etmişti.Kınada bile çok oynanmadı:KK47:

Kına gecesi müzikli oldu canım düğün bizim orada mevlüt ve yemekli olur.Tabi salonda oluyor.
O sıralar eşimin bir yakını vefat etmişti.Kınada bile çok oynanmadı:KK47:
Bizimde kınada oynar kızlar düğünler mevlüt şeklinde olur.
Eylül ayında 2 kınamız var . Bütün kurtlarımı dökücem gün sayıyorum :D :D :D

Bizimde kınada oynar kızlar düğünler mevlüt şeklinde olur.
Eylül ayında 2 kınamız var . Bütün kurtlarımı dökücem gün sayıyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Ohhh ne güzel:KK73:Benim kayınbiraderim bekar ve evlendi evlenecek.Artık onun düğünde kurtları dökeriz:KK70:

Ohhh ne güzel:KK73:Benim kayınbiraderim bekar ve evlendi evlenecek.Artık onun düğünde kurtları dökeriz:KK70:
Eltı gelcek demeekk :)
Benım kaynım daha 18 yaşında abisi gibi hzlı çıkmazda önumuzde 6 yıl düğün olmz :D :D

Benim de çok müthiş bir düğün değildi:olamaz:
ben de düğün olmasını tercih ederdim akşam eğlencesi oldu, yine aynı masrafa yakın aşağı yukarıı.. belli baştan düğün deseymişim...geçti gitti de içte ukteler kalıyor işte canım ya.

Nerelerdesin kayboldun.:KK45:Kazen bildirim ne zaman gönderecek.Deynepnaz gelip sorsa diyorduk:KK70:
Hastanedeyim sabahtan beri b. o. k bekliyorum tahlil için:KK53:. Kızın sık sık karnı ağrıyor, gelmek bilmedi meret:skandal:

Eltı gelcek demeekk :)
Benım kaynım daha 18 yaşında abisi gibi hzlı çıkmazda önumuzde 6 yıl düğün olmz :KK70: :KK70:
Bir tane var canım ikincisi bu yıl olmazsa seneye kesin gelir.Çünkü 32 yaşında:KK45:
Senin daha çokmuş:KK45:

Back