- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Bnım kayınlarım küçük diğeride 10 yaşındaBir tane var canım ikincisi bu yıl olmazsa seneye kesin gelir.Çünkü 32 yaşında
Senin daha çokmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnım kayınlarım küçük diğeride 10 yaşındaBir tane var canım ikincisi bu yıl olmazsa seneye kesin gelir.Çünkü 32 yaşında
Senin daha çokmuş
Hadi len 03.05.1998 var buradaEn kıdemli benim uleyynnn
22.03.1999 20.yıldayız
O zamana kadar kilo vermen lazımBiz yakandayız 65-66 ya düşmeden bırakmayızBenim de görümcem nişanlı, düğün seneye inşallah
Aminnnn canım aminHay maşallah .
Rabbım bizlere nasip etsın inşallah
Ben düğünümde hiç oturmadım, o kadar tepindim ki ortalarda, görseniz şaşırırsınız.Ohhh ne güzelBenim kayınbiraderim bekar ve evlendi evlenecek.Artık onun düğünde kurtları dökeriz
Bu kızda evlenmeye ne meraklıymıs demişlerdirBen düğünümde hiç oturmadım, o kadar tepindim ki ortalarda, görseniz şaşırırsınız.
Tütütü maşaallah
AblamsınHadi len 03.05.1998 var burada
Maşaallah ne güzelBen düğünümde hiç oturmadım, o kadar tepindim ki ortalarda, görseniz şaşırırsınız.
19 yaşında evlendim acelem neyseyaşı kaçtı ki acaba kaç yaşında evlenmiş.. Elalisin de öyleydi galiba çocuklar büyümüşlerdi.:)
TazeciğizSenin eşin hatta sen de küçüksün.Biz 40'a basamak dayadık
Benide çağır nevoşşş yaparsanMaşaallah ne güzel
Şimdi evlenmeyi çok isterdim.Şimdi herşey çok güzel oluyor.Bizim zamanımızda o kadar yoktu.Yeniden eşimle düğünmü yapsak
Of nevoşum ne güzel olurO zamana kadar kilo vermen lazımBiz yakandayız 65-66 ya düşmeden bırakmayız
Bizim burda düğününde süklüm püklüm oturan gelin görmeniz imkansız.Bu kızda evlenmeye ne meraklıymıs demişlerdir
60 çok bile olur boyun uzunİlk hedef 66Of nevoşum ne güzel olur
Çok gaza geldim 60 yazdım ama
20. yılınızda düğün tazeleyin, nikâha gerek yuk.Maşaallah ne güzel
Şimdi evlenmeyi çok isterdim.Şimdi herşey çok güzel oluyor.Bizim zamanımızda o kadar yoktu.Yeniden eşimle düğünmü yapsak