• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Evet :sus:
Tam tamına 6 yıllık evlıyım :sus:
Hatta eşimde 18 ::KK70:
Hatta ve hatta ben eşimden 18 gün büyüğüm :sus:
Kız 18 yaşında hemen evlendiniz mi maşallah.. çocukluk aşkı miydiniz?? Kaçırdın mı kız kocanı :KK4:

Kız 18 yaşında hemen evlendiniz mi maşallah.. çocukluk aşkı miydiniz?? Kaçırdın mı kız kocanı :KK4:
Evet kaçıştık :sus:
2009 ta tanıştık . İzmirdeydı ozaman onlar .
İstanbula taşındılar dayanamadık hasrete :D
Gözümüzü kararrtık. Rabbıme bınlerce şükürler olsun iyi insanmış eşim bu salaklığım başıma bela olmadı ..

Evet kaçıştık :sus:
2009 ta tanıştık . İzmirdeydı ozaman onlar .
İstanbula taşındılar dayanamadık hasrete :KK70:
Gözümüzü kararrtık. Rabbıme bınlerce şükürler olsun iyi insanmış eşim bu salaklığım başıma bela olmadı ..
Kaçarak mı evlendin:KK53: 18 günlük senin bian 18 yaş büyük olduğunu sandım. :sus:

Evet kaçtırmayın :sus:
Kaçtım :sus:
18 gün büyüğüm :deli:
Bizim ailede kızlar damatlardan hep büyük . Öyle denk geldi :KK53:
Hadi hadi buldun çıtır adamı, seni gidi seniiii:KK8:oda kâr dedin demek:rolleyes:

Benim ki benden 6 yaş büyük ben 26 o 32 girecek. 6 senelik evliyim kasımda 7 bitecek:KK30:

Evet kaçtık :sus:
Kaçtım :sus:
18 gün büyüğüm :deli:
Bizim ailede kızlar damatlardan hep büyük . Öyle denk geldi :KK53:
Allahtan erken yaşlanan bir bünyen yok, eşinle yaşıt olduğunuz bile belli değil. Ki olsa ne olacak.:halay:
Şükür ki pişman olmamışsın, Rabbim daim etsin.:KK73:

Hadi hadi buldun çıtır adamı, seni gidi seniiii:KK8:oda kâr dedin demek:rolleyes:

Benim ki benden 6 yaş büyük ben 26 o 32 girecek. 6 senelik evliyim kasımda 7 bitecek:KK30:
Eşim kütür kütür maşalahh:D
Aman iyi ki böyle evlenmışız diyorum kv den çok çektım ama çok şükür ev ayrıldıktan sonra çokta tın :) Yine olsa yine evlenırım böyle . Şmdi bakıyorumda evlenmek çok zor . Rabbım yardımcıları olsun .

11 temmuzda 6 yıl oldu bızım .
Sen bizde 1 yıl daha tecrubelısın :))

Allahtan erken yaşlanan bir bünyen yok, eşinle yaşıt olduğunuz bile belli değil. Ki olsa ne olacak.:halay:
Şükür ki pişman olmamışsın, Rabbim daim etsin.:KK73:
ben çok mınyonum . Evliyim diyince nasıl evlısınnnn :KK53: diyolar diyorum 24 yaşındayım .
Hatta eşimi abim sanıyolar :deli:
Amin canım cümlemızınkını

Bende sordum az evvel, evet progesteron içeren spiraller varmış. :bicak:
o kadar adet sancısı çektim, kanamalar da şiddetliydi, bunun için doktor doktor gezdim yetmedi rahimden parça aldılar, bir sorun ya da çözüm bulamadılar.. Bir Allahın kulu da hormonlu spiral takalım demedi..:işsiz::skandal:

o kadar adet sancısı çektim, kanamalar da şiddetliydi, bunun için doktor doktor gezdim yetmedi rahimden parça aldılar, bir sorun ya da çözüm bulamadılar.. Bir Allahın kulu da hormonlu spiral takalım demedi..:işsiz::skandal:
:KK70::KK70:

Back