- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
ağrıdan kendımı kaybedıyorumBaygınlık niye geciriyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağrıdan kendımı kaybedıyorumBaygınlık niye geciriyorsun
Kız 18 yaşında hemen evlendiniz mi maşallah.. çocukluk aşkı miydiniz?? Kaçırdın mı kız kocanıEvet
Tam tamına 6 yıllık evlıyım
Hatta eşimde 18 :
Hatta ve hatta ben eşimden 18 gün büyüğüm
Inşallah zamanla geçer canım, kadınların da böyle bi dönemi var. Olsan dert olmasan ayrı dert.ağrıdan kendımı kaybedıyorum
Evet kaçıştıkKız 18 yaşında hemen evlendiniz mi maşallah.. çocukluk aşkı miydiniz?? Kaçırdın mı kız kocanı
Amin canım evlenınce azalır dedıler bişey olmadı .Inşallah zamanla geçer canım, kadınların da böyle bi dönemi var. Olsan dert olmasan ayrı dert.
Kaçarak mı evlendin 18 günlük senin bian 18 yaş büyük olduğunu sandım.Evet kaçıştık
2009 ta tanıştık . İzmirdeydı ozaman onlar .
İstanbula taşındılar dayanamadık hasrete
Gözümüzü kararrtık. Rabbıme bınlerce şükürler olsun iyi insanmış eşim bu salaklığım başıma bela olmadı ..
Evet kaçtıkKaçarak mı evlendin 18 günlük senin bian 18 yaş büyük olduğunu sandım.
Hadi hadi buldun çıtır adamı, seni gidi seniiiioda kâr dedin demekEvet kaçtırmayın
Kaçtım
18 gün büyüğüm
Bizim ailede kızlar damatlardan hep büyük . Öyle denk geldi
Allahtan erken yaşlanan bir bünyen yok, eşinle yaşıt olduğunuz bile belli değil. Ki olsa ne olacak.Evet kaçtık
Kaçtım
18 gün büyüğüm
Bizim ailede kızlar damatlardan hep büyük . Öyle denk geldi
Eşim kütür kütür maşalahhHadi hadi buldun çıtır adamı, seni gidi seniiiioda kâr dedin demek
Benim ki benden 6 yaş büyük ben 26 o 32 girecek. 6 senelik evliyim kasımda 7 bitecek
ben çok mınyonum . Evliyim diyince nasıl evlısınnnn diyolar diyorum 24 yaşındayım .Allahtan erken yaşlanan bir bünyen yok, eşinle yaşıt olduğunuz bile belli değil. Ki olsa ne olacak.
Şükür ki pişman olmamışsın, Rabbim daim etsin.
o kadar adet sancısı çektim, kanamalar da şiddetliydi, bunun için doktor doktor gezdim yetmedi rahimden parça aldılar, bir sorun ya da çözüm bulamadılar.. Bir Allahın kulu da hormonlu spiral takalım demedi..Bende sordum az evvel, evet progesteron içeren spiraller varmış.
o kadar adet sancısı çektim, kanamalar da şiddetliydi, bunun için doktor doktor gezdim yetmedi rahimden parça aldılar, bir sorun ya da çözüm bulamadılar.. Bir Allahın kulu da hormonlu spiral takalım demedi..
yaa evet gelmedi, gözüm iki de bi '0' olana takılıyor yaaa ... Havai fişek patlatıcam aldığındaaSon 4 gün ve halen bildirim gitmiş değil. Kaldık diplerde
Neden gitmedi ki bu seferSon 4 gün ve halen bildirim gitmiş değil. Kaldık diplerde
18 yaşında mı evlendinizEvet
Tam tamına 6 yıllık evlıyım
Hatta eşimde 18 :
Hatta ve hatta ben eşimden 18 gün büyüğüm
sen kaç yaşında evlendin canım?18 yaşında mı evlendiniz
Hemde kaçtık18 yaşında mı evlendiniz
20sen kaç yaşında evlendin canım?
ben de 23ümde evlendim kocam da 28indeydi.. 16 yıllık evliyiz20
Ama eşim 25 ti Allahtan çocuk gibi hala