- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Demek birbirinizi gördünüzzz60 çok bile olur boyun uzunİlk hedef 66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek birbirinizi gördünüzzz60 çok bile olur boyun uzunİlk hedef 66
@hippoglisemi 'nun adı çıktıTöbe töbeee kimm diyor onu siz bizi cebınızden çıkarırrrsınnızzzzz ..
KEsin @hippoglisemi demiştir
Çok iyi yapmışsın, sefan olsun. Ben düğünümde gönlümce oynayamadım ayıp dedi annem, kaşı gözü hiç durmadıBen düğünümde hiç oturmadım, o kadar tepindim ki ortalarda, görseniz şaşırırsınız.
Değil mi ya ne güzel olur20. yılınızda düğün tazeleyin, nikâha gerek yuk.
Nevoş, bizim yaşlara geldiğinde görürüz. Zaten aynı benim 15 sene önceki halim kendisi
Kabul etmiyoruzNevoş, bizim yaşlara geldiğinde görürüz. Zaten aynı benim 15 sene önceki halim kendisi
Hadsizzzzzz nevoş tez yarışmadan at bu şaşkını
Bundan sonra çıtırların yarışmaya katılması yasaklandıHadsizzzzzz nevoş tez yarışmadan at bu şaşkını
Düğün yapmazsan altın gelmeeezDeğil mi ya ne güzel olur
dedi valla ben de okudumm
Benim anacım ağlamış ve ben görmeyeyim diye saklanmış hep.Çok iyi yapmışsın, sefan olsun. Ben düğünümde gönlümce oynayamadım ayıp dedi annem, kaşı gözü hiç durmadı
Biz de tazeciğizdedi valla ben de okudumm
ama kendisi de bizim yaşa gelecekk bu günlerinn kıymetini biliyordur inşallaaahhhh..
Kazen artık bildirim gitse de, canlansa oylar.Kazen yarışma bitimini 29 Temmuz yazdığını unuttu da, daha ayın bitmesine var diye mi düşünüyor acaba, yarışma bitimine 4 gün var hala bildirim gitmemiş
Not:Mesajımla Kazeni etiketleyeni vururum
İSpatladedi valla ben de okudumm
ama kendisi de bizim yaşa gelecekk bu günlerinn kıymetini biliyordur inşallaaahhhh..
Notu okumadın mıKazen artık bildirim gitse de, canlansa oylar.
Kazen abi bildirim göndermeyi unuttun mu diye soruyor arkadaşlarKazen yarışma bitimini 29 Temmuz yazdığını unuttu da, daha ayın bitmesine var diye mi düşünüyor acaba, yarışma bitimine 4 gün var hala bildirim gitmemiş
Not:Mesajımla Kazeni etiketleyeni vururum