Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 21 eşim, 29 yaşındaydı.15 gün sonra 16 yıl bitiyor2002 de evlendimben de 23ümde evlendim kocam da 28indeydi.. 16 yıllık evliyiz
Evet nevoş kimseye kaçmayı önermıyorum .
Eşin iyi çıktı ise problem yok
Geçmiş olsun canım.Adet sancıların bebekten sonra geçer inşaallah
hoş geldinn Nevoşş.. yaşımda evlenmişim de Keşke daha önce bebek sahibi olaydımm 2 3 olaydıı..
Eşin iyi çıktı ise problem yok
Geçmiş olsun canım.Adet sancıların bebekten sonra geçer inşaallah
08 09 2002 bizim ya sizin:)Ben 21 eşim, 29 yaşındaydı.15 gün sonra 16 yıl bitiyor2002 de evlendim
Kaynanadan çekmeyen mi var. Bende 5 yıl beraber oturdum, 1 senedir ayriyim, Ohhh dünya varmış, sefamız olsun.Eşim kütür kütür maşalahh
Aman iyi ki böyle evlenmışız diyorum kv den çok çektım ama çok şükür ev ayrıldıktan sonra çokta tın :) Yine olsa yine evlenırım böyle . Şmdi bakıyorumda evlenmek çok zor . Rabbım yardımcıları olsun .
11 temmuzda 6 yıl oldu bızım .
Sen bizde 1 yıl daha tecrubelısın :))
ben çok mınyonum . Evliyim diyince nasıl evlısınnnn diyolar diyorum 24 yaşındayım .
Hatta eşimi abim sanıyolar
Amin canım cümlemızınkını
Aynen canım herkes senin gibi şanslı olmayabilirEvet nevoş kimseye kaçmayı önermıyorum .
Töbe deyın oturun oturdugunuz yerdeee .
Böbreklerınızı çalarlar vallaaa
Sağol nevoşum . İnşallah
Maşallahh bizeeeBen 21 eşim, 29 yaşındaydı.15 gün sonra 16 yıl bitiyor2002 de evlendim
11 08 2002 canım08 09 2002 bizim ya sizin:)
EskidikMaşallahh bizeee
Sefanız olsun.Kaynanadan çekmeyen mi var. Bende 5 yıl beraber oturdum, 1 senedir ayriyim, Ohhh dünya varmış, sefamız olsun.
anaamm benden kıdemlisin canımm11 08 2002 canım
hem de çook eskidik.. Yangında ilk kurtarılacak kıvamında..Eskidik
1 ay önce evlenmişimResmi nikah Nisan ayında olmuştuAslında çoktan 16 bittianaamm benden kıdemlisin canımm
Ama son kullanma tarihimiz henüz geçmedihem de çook eskidik.. Yangında ilk kurtarılacak kıvamında..
benim nikah oldu kuzum ..1 ay önce evlenmişimResmi nikah Nisan ayında olmuştuAslında çoktan 16 bitti
Benim de çok müthiş bir düğün değildibenim nikah oldu kuzum ..
ay ben 1 yıl oturdumda cinnete geldım . Ay aklıma geldıkçe ağlıcaam geliKaynanadan çekmeyen mi var. Bende 5 yıl beraber oturdum, 1 senedir ayriyim, Ohhh dünya varmış, sefamız olsun.
Nevoşş nasıl oynamışsındır heeeeeeeBenim de çok müthiş bir düğün değildi
Evet 5 yıl, gel bana sor. Neyse bunuda tecrübe etmiş olduk, ne kadar iyi olursan ol ev ev üstüne olmuyor.ay ben 1 yıl oturdumda cinnete geldım . Ay aklıma geldıkçe ağlıcaam geli
Helal olsun sana valla 5 yıl