- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Şaka yapıyorsun ne zmn??Munenin acıması yok,Kazeni bile banladı
Ama Kazen kendini kiblemişti galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yapıyorsun ne zmn??Munenin acıması yok,Kazeni bile banladı
Bence de :) uzun bir veda mesajının ardından :)Siteden atılman an meselesi.. istekleri bitmeyen üye :))
İnşaallah canım güzel haberlerini bekliyoruzDoğumda edilen dualar kabul olur.Bizim için dua et.Özellikle yasmin içinMerhaba nevoş ablam aynen süpriz yapmazsa çok az kaldı :) inşaallah ikimizde sağlıklı bi şekilde tamamlarız bu serüveni
Hadi canımmmMunenin acıması yok,Kazeni bile banladı
Şaka yapmıyorum gerçekten.Hangi konuydu unuttum ama Kazen kendisi yazmıştı Mune yeŞaka yapıyorsun ne zmn??
O zaman kibarca uyarıyor özeldenMapusla kurtulabilir miyimBen hiç uyarı almadım.
Cuma Zayıflama yarışındaki konuda mı acaba??Şaka yapmıyorum gerçekten.Hangi konuydu unuttum ama Kazen kendisi yazmıştı Mune ye
Geçenlerde benim ismimi öğrenmek istedi, direk dua edebilmek için alimiyonİnşaallah canım güzel haberlerini bekliyoruzDoğumda edilen dualar kabul olur.Bizim için dua et.Özellikle yasmin için
Ben almayayımO zaman kibarca uyarıyor özelden
I ııhhh değildi galiba ,sanki BDV idiCuma Zayıflama yarışındaki konuda mı acaba??
Allah razı olsunGeçenlerde benim ismimi öğrenmek istedi, direk dua edebilmek için @alimiyon
Gelsin, oyunu kullansın. Accuk sohbetleşelim, biraz bdv den uzak kalsın.Şimdi de mune ablamı mo etiketleyip rahatsız ediyorsunuz
Nevroş bi ara sende pembe kurdele vardı nereye gitti o?? Bende çok özenmiştim siteye ilk girdiğim zaman.. artık yok amaBen almayayım
yasminsay abla aklımda ona özel bol bol dua edicemİnşaallah canım güzel haberlerini bekliyoruzDoğumda edilen dualar kabul olur.Bizim için dua et.Özellikle yasmin için
00:03 müş baktım. Ne ayarı ya oyunu açıklamış :)Dün gece 12 den sonraki mi
Uyarı verdi esasında bana,ben bana cevap yazmıyor dedim diye mi yazdı
Canım o meme kanserine karşı sigorta yapılmıştı.Süresi dolunca kaldırıldıNevroş bi ara sende pembe kurdele vardı nereye gitti o?? Bende çok özenmiştim siteye ilk girdiğim zaman.. artık yok ama