- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bak simirlendirme beni etiketlerim kazen abimi tantuni yasaklansın diye :))Eylülde yine et yemekleri olacak ,o zaman da tantuni yapsam ,gelecek seneye de tantuni yapsam 3 madalya tamam benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak simirlendirme beni etiketlerim kazen abimi tantuni yasaklansın diye :))Eylülde yine et yemekleri olacak ,o zaman da tantuni yapsam ,gelecek seneye de tantuni yapsam 3 madalya tamam benim
O iş ben deBak simirlendirme beni etiketlerim kazen abimi tantuni yasaklansın diye :))
Yeri gelmişken benim okuduğum görünüyor mu?Görmediğin prosu olmuş, hemen kendini saklamış
Toptan pro olunca sapıttık
Kötü alıştın sen de heeBak simirlendirme beni etiketlerim kazen abimi tantuni yasaklansın diye :))
Tantuni kraliçesiEylülde yine et yemekleri olacak ,o zaman da tantuni yapsam ,gelecek seneye de tantuni yapsam 3 madalya tamam benim
Yok gizlisin
Bakarız canımBu arada nevroş keşke yeni bir kural çıksa.. o kategoride birinci olan tarif bi daha ki kategoride yapılması yasaklansa.. olmaz mı?? Çünkü amaç sadece kazanmak değil farklı tarifler öğrenmek.. her zmn değil yalnız bi defalık yani..
Yuk
Aşağıda kimse gözükmüyo bende, ara ara tuçe tuçe
Yok ondan önce ben aldım tantuniden madalyayıTantuni kraliçesi
Asıl ana kraliçemiz NEVROŞYok ondan önce ben aldım tantuniden madalyayı
Kraliçeyim di mi ıh hı hıhTantuni kraliçesi
O zaman tantuni-dürüm kesinlikle yasaklanmalıYok ondan önce ben aldım tantuniden madalyayı
Yok ben yaşlı değilim kraliçe deynepnaz olsunAsıl ana kraliçemiz NEVROŞ
2014 yılında et yemeklerinde seçilmişti:)O zaman tantuni-dürüm kesinlikle yasaklanmalı
Yok gizlisin
O zaman gönül rahatlığıyla okuyabilirim konularıAşağıda kimse gözükmüyo bende, ara ara tuçe tuçe
Aynen gizli gizli takılO zaman gönül rahatlığıyla okuyabilirim konuları
Seninki ilkmiş o zaman tamam2014 yılında et yemeklerinde seçilmişti:)