Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıı bende farkındalık için sanmıştım hani meme kanserine dikkat çekmek için..Canım o meme kanserine karşı sigorta yapılmıştı.Süresi dolunca kaldırıldı
Tabi oda vardı:)Hıı bende farkındalık için sanmıştım hani meme kanserine dikkat çekmek için..
Ayran veya süt içBı arada ben çok AÇIMMMMMMMMMM
Yoğurt yeBı arada ben çok AÇIMMMMMMMMMM
Şaka yaptım kız,aslında kibar biri ,biz damarına basmazsak tabi00:03 müş baktım. Ne ayarı ya oyunu açıklamış :)
Tavık yapBı arada ben çok AÇIMMMMMMMMMM
Şaka yaptım kız,aslında kibar biri ,biz damarına basmazsak tabi
Kibar deyince sebze yemeklerinde bana ablacım demesi aklıma geldi,ben sizden küçüğüm yazmıştım ,kadın her yerde kadın işte
Ekmek arası yap kendineBı arada ben çok AÇIMMMMMMMMMM
ilk zamanlar ben de onu şikayet etmiştim erkek diyeŞaka yaptım kız,aslında kibar biri ,biz damarına basmazsak tabi
Kibar deyince sebze yemeklerinde bana ablacım demesi aklıma geldi,ben sizden küçüğüm yazmıştım ,kadın her yerde kadın işte
Olabilir canımYalnız nevroş geçen seneki tavuk yemeklerinde birinci olan tarif yine birinci olacak galiba.. sadece adı başka.. artık klasikleşti diyebilir miyiz?? Tantuni gibi
Ederim nevoşumBenim içinde gönlüne göre versin diye dua et
Amin yasmin ablaAllah razı olsun kuzum
Az önce deseydin fişneli browni yedim niyet ettim hipponun açlığına der yutardımBı arada ben çok AÇIMMMMMMMMMM
Allah razı olsunEderim nevoşum
Amin yasmin abla
Az önce deseydin fişneli browni yedim niyet ettim hipponun açlığına der yutardım
Eylülde yine et yemekleri olacak ,o zaman da tantuni yapsam ,gelecek seneye de tantuni yapsam 3 madalya tamam benimYalnız nevroş geçen seneki tavuk yemeklerinde birinci olan tarif yine birinci olacak galiba.. sadece adı başka.. artık klasikleşti diyebilir miyiz?? Tantuni gibi
Görmediğin prosu olmuş, hemen kendini saklamış27 ziyaretçi, biz kaç kişiyiz ki?