- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Ben dilimi tutamıyorumOnları okuyunca dertleniyorum veya gülüyorumBen burada iyiyim sadece can sıkıntısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dilimi tutamıyorumOnları okuyunca dertleniyorum veya gülüyorumBen burada iyiyim sadece can sıkıntısı
O deyimdeki şey fare yalnız şey değilAzimli şey duvarı şey
Hani yaa görmedim ben..Yine benim alıntımla Kazen etiketlendi
Ama heyecanlandırmaBildirim ne zaman gidicek kizlar. Durumle Topkapı kapisir gibi hissediyorum
Ben kendi kendime düşünüp içimden geçiyorum.Klavyeme dökmüyorumBen dilimi tutamıyorum
Valla oyle hissediyorum sen heyecanlan simdidenAma heyecanlandırma
Editörsün sen kendine gelBen kendi kendime düşünüp içimden geçiyorum.Klavyeme dökmüyorum
Şahsen o bölümde çok mesaj yazmam uygun değil
Ama bugün sana cevap yazdıYine benim alıntımla Kazen etiketlendi
Biliyorum kiii,ama bilmeyenler eylem sandığı için yine de yazmayayım dedimO deyimdeki şey fare yalnız şey değil
Alimiyon etiketledi ya kırmızı elma ver dedi Kazene benim mesajımı etiket yapıpHani yaa görmedim ben..
Canım merhaba doğuma az kalmış.Hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşaallahO deyimdeki şey fare yalnız şey değil
Mune abla cımbızını üstüne salar, senle parlatır. Sakın haaaaaaaBen kendi kendime düşünüp içimden geçiyorum.Klavyeme dökmüyorum
Şahsen o bölümde çok mesaj yazmam uygun değil
Aynen öyleEditörsün sen kendine gel
Kazen'de kapıya koyarMune abla cımbızını üstüne salar, senle parlatır. Şakın haaaaaaa
Dün gece 12 den sonraki miAma bugün sana cevap yazdı
Siteden atılman an meselesi.. istekleri bitmeyen üye :))Biliyorum kiii,ama bilmeyenler eylem sandığı için yine de yazmayayım dedim
Alimiyon etiketledi ya kırmızı elma ver dedi Kazene benim mesajımı etiket yapıp
Kazen'de kapıya koyar
Atma sakın, en az 3 gün mapusAynen öyle
Yoksa bazı konulara kahkaha smile atasım geliyor
Munenin acıması yok,Kazeni bile banladıMune abla cımbızını üstüne salar, senle parlatır. Sakın haaaaaaa
Mapusla kurtulabilir miyimBen hiç uyarı almadım.Atma sakın, en az 3 gün mapus
Denedim ben
Merhaba nevoş ablam aynen süpriz yapmazsa çok az kaldı :) inşaallah ikimizde sağlıklı bi şekilde tamamlarız bu serüveniCanım merhaba doğuma az kalmış.Hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşaallah