• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
İşte ben normalde çok sosyal ve kalabalık bir çevreye sahibim.Yazın yine var ama ben yoğun tempoya alışkınım.Bu sefer oturup kendimi çok dinliyorum galiba:)
Bak sen bile farketmişsin enerjimi:)Ben yerimde duramayan daldan dala koşan biriyim.Yaşımın kadını değilim
Hayırlı geceler canım:KK200:
Yaşının karısı nasıl oluyor?:KK53:

İşte ben normalde çok sosyal ve kalabalık bir çevreye sahibim.Yazın yine var ama ben yoğun tempoya alışkınım.Bu sefer oturup kendimi çok dinliyorum galiba:)
Bak sen bile farketmişsin enerjimi:)Ben yerimde duramayan daldan dala koşan biriyim.Yaşımın kadını değilim
Hayırlı geceler canım:KK200:
“Yaşımın kadını değilim” derken, tamda yaşının kadınısın.:halay:
Böyle konuşma, kendimi yaşlanmış hissediyorum.:sinirli:

“Yaşımın kadını değilim” derken, tamda yaşının kadınısın.:halay:
Böyle konuşma, kendimi yaşlanmış hissediyorum.:sinirli:
Hayır biz daha çok genciz aksini söylüyorum:KK70::KK70::KK70:

Kazen demişken tavuk dürüme vermiş oyunu.Bu sefer erken kullandı oyunu.:KK45:

Bütün tavuğa verecektim oyumu. 2 tane vardı ikisi arasında adaletsizce oy kullanmamak adına tamamı el emeği olan dürüme gitti oyum .... Emeği geçenlere, oy verenlere teşekkür ederim

Bütün tavuğa verecektim oyumu. 2 tane vardı ikisi arasında adaletsizce oy kullanmamak adına tamamı el emeği olan dürüme gitti oyum .... Emeği geçenlere, oy verenlere teşekkür ederim
Abicim diğer bütün tarif benim tarif oluyor değil mi:)
Düşünmeniz bile yeterli teşekkür ederim :)

Bende ona verirsiniz diye bekledim valla..

Bütün tavuk olsa da yapım aşaması farklı,büyük ihtimalle tatları da farklı.Siz hiç tuzda tavuk yediniz mi merak ettim,genelde fazla bilinmeyen bir yemek.

Back