Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için geldi ♡♡♡Miunun ne işi var İstanbul'da
Nazar derlerdi ,büyü derlerdi ,şu duayı oku falan derlerdi,konun taşınırdıAz kaldı gidip BDV ye konu açacağım
Evet haberim var canım. hayırlısı olsun insallah senin ve ailen icin. Hepimizin bir seyleri var iste..Offf canım çok gerginim.Zaten bu sıra iyi değilim.
Okumuşsundur sürekli dilimde:)Tayin dönemi ve gerginim ve bunlar tuz biber oluyor.
Allah razı olsun
Bunların sonunda güzel şeyler gelir inşaallah
sana gitcek o zaman aklimdaki tarif sensinB de gitsin
Olur mu, cımbızına kudret mune ban rekoru kırardıNazar derlerdi ,büyü derlerdi ,şu duayı oku falan derlerdi,konun taşınırdı
Seni kib liyimde gör.. büyüymüşNazar derlerdi ,büyü derlerdi ,şu duayı oku falan derlerdi,konun taşınırdı
Haklısın canım herkesin bir problemi var.Evet haberim var canım. hayırlısı olsun insallah senin ve ailen icin. Hepimizin bir seyleri var iste..
sakin olmanı diliyorum.
Ziyaretçiler fasulyeden NevoşZiyaretçilerimiz yine arttıHadi oy kullanmaya
Niye canım ya benim derdim olamaz mı niye taşısınlarNazar derlerdi ,büyü derlerdi ,şu duayı oku falan derlerdi,konun taşınırdı
Ac ac oraya da yetisiriz buraya daAz kaldı gidip BDV ye konu açacağım
Yok biz onu keşfettik onlar ziyaretçi değilOnlar pro üyelerimizZiyaretçiler fasulyeden Nevoş
Oyun oynayanları dışarıdan izleyenler gibi
Yazıııııkkk,oylamayı da göremezler
Sizler varsınız benim oraya hiç ihtiyacım yok.İyi ki varsınızAc ac oraya da yetisiriz buraya da
O zaman tüm B şıklarını düşünenler ona versinsana gitcek o zaman aklimdaki tarif sensin
Veriyorum veriyorum veriyorum. Verdim gitti
Ben buldum ben buldumYok biz onu keşfettik onlar ziyaretçi değilOnlar pro üyelerimiz
Ya oyle demisken bu prolar neden gorunmuyor altta da bi ben kendimi goruyorum konudaYok biz onu keşfettik onlar ziyaretçi değilOnlar pro üyelerimiz
Kazeni etiketle de sorsana ziyaretçiler pro mu diyeYok biz onu keşfettik onlar ziyaretçi değilOnlar pro üyelerimiz
Evet Hippo'm bulduBen buldum ben buldum