• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Bütün tavuk olsa da yapım aşaması farklı,büyük ihtimalle tatları da farklı.Siz hiç tuzda tavuk yediniz mi merak ettim,genelde fazla bilinmeyen bir yemek.
Başka sorularında var mı:KK45:

Bütün tavuk olsa da yapım aşaması farklı,büyük ihtimalle tatları da farklı.Siz hiç tuzda tavuk yediniz mi merak ettim,genelde fazla bilinmeyen bir yemek.
Valla namını cok duydum ama bende hic yemedim oyumdaa tuzda tavuga gitti arasinda fark var neticede. her ikiside guzel gerci, hatta butun tarifler cok guzel

Ondan hiç oy almadım.Curly'den de almadım galiba:KK47:
Ama Lisabella'dan birkaç kez aldım:rapci:
Acaba benim yapacağım tarifi de beğenirler miydi?:KK45:
Dün yine niyetlendim yapmak için.Kasaptan kuşbaşı alınca yemeğim için tavuk kıyma çekiyor musunuz dedim,eşim de tavuktan kıyma mı olur dedi.:olamaz:Yapacaksan etten yap dedi :skandal:Ama kategori tavık yemeği yarışma için diyemedim :skandal:Yapacağım yemek tavuklu Adana kebabıydı.Gerçi yapsam bu seferde KKdaki Adanalılar linç ederdi beni,tavuk etinden Adana olur mu derlerdi:skandal:

Acaba benim yapacağım tarifi de beğenirler miydi?:KK45:
Dün yine niyetlendim yapmak için.Kasaptan kuşbaşı alınca yemeğim için tavuk kıyma çekiyor musunuz dedim,eşim de tavuktan kıyma mı olur dedi.:olamaz:Yapacaksan etten yap dedi :skandal:Ama kategori tavık yemeği yarışma için diyemedim :skandal:Yapacağım yemek tavuklu Adana kebabıydı.Gerçi yapsam bu seferde KKdaki Adanalılar linç ederdi beni,tavuk etinden Adana olur mu derlerdi:skandal:
Hayırlısı olsun canım.Ama yapsaydın iddialı olurdu;):KK45:

Back