Başka sorularında var mıBütün tavuk olsa da yapım aşaması farklı,büyük ihtimalle tatları da farklı.Siz hiç tuzda tavuk yediniz mi merak ettim,genelde fazla bilinmeyen bir yemek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka sorularında var mıBütün tavuk olsa da yapım aşaması farklı,büyük ihtimalle tatları da farklı.Siz hiç tuzda tavuk yediniz mi merak ettim,genelde fazla bilinmeyen bir yemek.
Ben mi kendimi nerelerden atayım.Aynen canımSen zaten en çıtırımızsın
Hayır ben gördüklerimi söylüyorumBen mi kendimi nerelerden atayım.
Kendinle karıştırıyorsun kuzumm
Curly’den ben aldım. Başka da hiç birinizden almadımOndan hiç oy almadım.Curly'den de almadım galiba
Ama Lisabella'dan birkaç kez aldım
Hayır ben gördüklerimi söylüyorum
Benden aldın yaCurly’den ben aldım. Başka da hiç birinizden almadım
Valla namını cok duydum ama bende hic yemedim oyumdaa tuzda tavuga gitti arasinda fark var neticede. her ikiside guzel gerci, hatta butun tarifler cok guzelBütün tavuk olsa da yapım aşaması farklı,büyük ihtimalle tatları da farklı.Siz hiç tuzda tavuk yediniz mi merak ettim,genelde fazla bilinmeyen bir yemek.
Acaba benim yapacağım tarifi de beğenirler miydi?Ondan hiç oy almadım.Curly'den de almadım galiba
Ama Lisabella'dan birkaç kez aldım
Teknikten sorumlu yöneticimizKazen'in kardeşi olur:)Curly kim acaba
Ne zaman dur bakacağım bütün tariflerimeBenden aldın ya
Tşkler cnm bilmiyordum .Teknikten sorumlu yöneticimizKazen'in kardeşi olur:)
Hayırlısı olsun canım.Ama yapsaydın iddialı olurduAcaba benim yapacağım tarifi de beğenirler miydi?
Dün yine niyetlendim yapmak için.Kasaptan kuşbaşı alınca yemeğim için tavuk kıyma çekiyor musunuz dedim,eşim de tavuktan kıyma mı olur dedi.Yapacaksan etten yap dedi Ama kategori tavık yemeği yarışma için diyemedim Yapacağım yemek tavuklu Adana kebabıydı.Gerçi yapsam bu seferde KKdaki Adanalılar linç ederdi beni,tavuk etinden Adana olur mu derlerdi
Var,5,5 yaş 1.sınıfa gitmek için uygun mudur?Başka sorularında var mı
Ben mesajları karıştırdım.Deynepnaz diye sana yazdımYok sana vermedim hiçNe zaman dur bakacağım bütün tariflerime
Rica ederim canımTşkler cnm bilmiyordum .
Etiketleyip sorsaydınVar,5,5 yaş 1.sınıfa gitmek için uygun mudur?
Mune’den de almışım oy, çorbalarda.Benden aldın ya