Biz kendimizi gizliyoruzSen de gizlisin ben göremiyorum:)Ya oyle demisken bu prolar neden gorunmuyor altta da bi ben kendimi goruyorum konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz kendimizi gizliyoruzSen de gizlisin ben göremiyorum:)Ya oyle demisken bu prolar neden gorunmuyor altta da bi ben kendimi goruyorum konuda
Kazen abi sana bi sorumuz var :))Kazeni etiketle de sorsana ziyaretçiler pro mu diye
Korkma arkanda ben varım
Senin alıntı ile etiketlersem neden olmasınO burada zaten az önce beni beğendiKazeni etiketle de sorsana ziyaretçiler pro mu diye
Korkma arkanda ben varım
Kazen abi sana bi sorumuz var :))
Sagol bebişim sen de iyi ki varsın.Sizler varsınız benim oraya hiç ihtiyacım yok.İyi ki varsınız
Hain dom domKazen abi sana bi sorumuz var :))
CanımSagol bebişim sen de iyi ki varsın.
Yine mi deynepnaz yine miHain dom dom
İntikaaaaammmmmm
Ama bana hiç birşey yazmadı ki şimdiye kadarYine mi deynepnaz yine mi
Ama ,bence seni çok iyi biliyorAma bana hiç birşey yazmadı ki şimdiye kadar
Beni önemsemiyor ellam
Deme öyle demeAma ,bence seni çok iyi biliyor
Aa arkamda sen varsın diye sana güvendim etiketledim.. azcık cesaret :))Hain dom dom
İntikaaaaammmmmm
Şimdi seni beğeniyormuşDeme öyle deme
Yalnız miHaklısın canım herkesin bir problemi var.
Ben aslında çok polyanna biriyim.Küçük şeyler ile mutlu olur.Herşeyden bir ders çıkartırım.Ama yaz dönemi biraz içime kapanıyorum.Yalnız kalıyorum.Ondan böyle oluyorum.Sağol canım
İşte ben normalde çok sosyal ve kalabalık bir çevreye sahibim.Yazın yine var ama ben yoğun tempoya alışkınım.Bu sefer oturup kendimi çok dinliyorum galiba:)Yalnız mi
Sen ve yalnızlık. Ikisini bir araya getiremedim ben canım.. icine kapaniklik da sana gore degil gibi duruyor. Elbette hepimizin sıkıntilari inisleri cikislari var. Zaten hayat da bu degil mi zıtlıklarin dunyasi. Hep duz de gitmiyor hep egri de. Onemli olan bunlarla bas edebilmek.
Iste biber tuz bunlar..
Neyse saat 12 olmus oylama başlamış ben neler diyorum. Sanırım uykum geldii.. hepinize iyi geceler olsun.
Çok beğenmiş demekKazen demişken tavuk dürüme vermiş oyunu.Bu sefer erken kullandı oyunu.
Bana 1 kere içli köftede oy verdi galibaÇok beğenmiş demek
Ben de 1 sefer oyunu almıştım:)Bana 1 kere içli köftede oy verdi galiba