• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Haklısın canım herkesin bir problemi var.
Ben aslında çok polyanna biriyim.Küçük şeyler ile mutlu olur.Herşeyden bir ders çıkartırım.Ama yaz dönemi biraz içime kapanıyorum.Yalnız kalıyorum.Ondan böyle oluyorum.Sağol canım:KK200:
Yalnız mi:rolleyes:
Sen ve yalnızlık. Ikisini bir araya getiremedim ben canım.. icine kapaniklik da sana gore degil gibi duruyor.
Elbette hepimizin sıkıntilari inisleri cikislari var. Zaten hayat da bu degil mi zıtlıklarin dunyasi. Hep duz de gitmiyor hep egri de. Onemli olan bunlarla bas edebilmek.
Iste biber tuz bunlar..
Neyse saat 12 olmus oylama başlamış ben neler diyorum. Sanırım uykum geldii.. hepinize iyi geceler olsun.:uykucu:

Yalnız mi:rolleyes:
Sen ve yalnızlık. Ikisini bir araya getiremedim ben canım.. icine kapaniklik da sana gore degil gibi duruyor. Elbette hepimizin sıkıntilari inisleri cikislari var. Zaten hayat da bu degil mi zıtlıklarin dunyasi. Hep duz de gitmiyor hep egri de. Onemli olan bunlarla bas edebilmek.
Iste biber tuz bunlar..
Neyse saat 12 olmus oylama başlamış ben neler diyorum. Sanırım uykum geldii.. hepinize iyi geceler olsun.:uykucu:
İşte ben normalde çok sosyal ve kalabalık bir çevreye sahibim.Yazın yine var ama ben yoğun tempoya alışkınım.Bu sefer oturup kendimi çok dinliyorum galiba:)
Bak sen bile farketmişsin enerjimi:)Ben yerimde duramayan daldan dala koşan biriyim.Yaşımın kadını değilim
Hayırlı geceler canım:KK200:

Back