En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Şu akıllı telefonlar çok kötü. Eskiden hepimizin rehberi vardı, ezberliyorduk. Şuan sorsan ezbere 10 kişinin numarasını sayamam
Eşim ve annem başka bilmiyorum120 kişinin numarası vardı

Yapımı da pahalı bu meretlerin. Valla nevoş astarı yüzünden pahalıysa yenisini al canım hiç uğraşma
Biraz zor canım Nasip inşaallah ciddi sıkıntı olmaz.Bu saatten sonra akılsız telefonda kullanamam

Biraz zor canım Nasip inşaallah ciddi sıkıntı olmaz.Bu saatten sonra akılsız telefonda kullanamam
Kullanamayız doğru. Geçen marketten bişey aldım arkasında etiketi okuyorum yazılar minik minik. Bi baktım iki parmağımla büyütmeye çalışıyorum yazıları

Kullanamayız doğru. Geçen marketten bişey aldım arkasında etiketi okuyorum yazılar minik minik. Bi baktım iki parmağımla büyütmeye çalışıyorum yazıları

Dokunmatik olduk

Çok geçmiş olsun, aksilik olacak ya. Hep üst üste olur zaten.

Arkadaş foruma uğramıyor katılmayacak sanırım
Senin tarif şahane oldu aklın kalmasın:)
tamam o zaman bu tarihte guzel olduysa icimde kalmasin. Bir daha ki tavuk yemeklerinde benim ama buryan
Buryana cok guvendigimden degil hani sunumu vs ama galiba benim canim cekiyor

tamam o zaman bu tarihte guzel olduysa icimde kalmasin. Bir daha ki tavuk yemeklerinde benim ama buryan
Buryana cok guvendigimden degil hani sunumu vs ama galiba benim canim cekiyor
O zaman dönüşte onu yap resimlerini tavuk yemekleri bölümüne ekle bizde faydalanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…