- 8 Haziran 2013
- 57.073
- 151.585
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer tersten koymuş nevroş... sonuncu üzülmesin diye son tarife de kendininkini koymuş :)) fedakar nevroşum ♡♡♡Siralamada ilk tarif benimki olmuş ilk defa en başta olacağım :) Salihin de eli görünmüş tatlı olarak da onu yeriz artık
Bu sefer tersten koymuş nevroş... sonuncu üzülmesin diye son tarife de kendininkini koymuş :)) fedakar nevroşum ♡♡♡
Tatlı parmaklarını yeriz.Siralamada ilk tarif benimki olmuş ilk defa en başta olacağım :) Salihin de eli görünmüş tatlı olarak da onu yeriz artık
Canım tarifler belirli bir kurala göre dizildiBeni yine fedakar bilinBu sefer tersten koymuş nevroş... sonuncu üzülmesin diye son tarife de kendininkini koymuş :)) fedakar nevroşum ♡♡♡
Teşekkür ederim canım o bana yeterBilmeden en son katılarak ilk başa geçmişim desene Nevroş zaten başta da olsa sonda da olsa her daim gönlümüzün birincisi
Bugün evde değilim.Yani 3 ten sonraOylamada gece oluyor zatenOndan dolayı geceye kadar uslu durun geleceğimHeyecandan öleceğğiimm , başlasın artık oylama
Hıhı tabikiBugün evde değilim.Yani 3 ten sonraOylamada gece oluyor zatenOndan dolayı geceye kadar uslu durun geleceğim
Canım tarifler belirli bir kurala göre dizildiBeni yine fedakar bilin
Her oylama sıralaması farklı kurallarla değişiyor. Bu defa en az yoruma sahipten, en çok yorum alana göre sıralanmış hemşehrim.Kural ne ola ki
Bende diyorum neden en alttayımHer oylama sıralaması farklı kurallarla değişiyor. Bu defa en az yoruma sahipten, en çok yorum alana göre sıralanmış hemşehrim.
Bende diyorum neden en alttayım
İkinci gün tarif ekledim en zor bekleyiş benimki sanırım
he resimler dizilmiş sıra sıra, bende bir problem var sandım :)Oylama bu gece başlayacak canım :)
İlk defa biriciyi kestiremiyorum her ay bir tahminim olurdu oysaki