• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Siralamada ilk tarif benimki olmuş ilk defa en başta olacağım :) Salihin de eli görünmüş tatlı olarak da onu yeriz artık :KK70:
Bu sefer tersten koymuş nevroş... sonuncu üzülmesin diye son tarife de kendininkini koymuş :)) fedakar nevroşum ♡♡♡

Bu sefer tersten koymuş nevroş... sonuncu üzülmesin diye son tarife de kendininkini koymuş :)) fedakar nevroşum ♡♡♡

Bilmeden en son katılarak ilk başa geçmişim desene :D Nevroş zaten başta da olsa sonda da olsa her daim gönlümüzün birincisi :KK68:

Canım tarifler belirli bir kurala göre dizildi:KK200:Beni yine fedakar bilin:KK53::KK60::rolleyes:

Bilmeden en son katılarak ilk başa geçmişim desene :KK70: Nevroş zaten başta da olsa sonda da olsa her daim gönlümüzün birincisi :KK68:
Teşekkür ederim canım o bana yeter:KK68:

Her oylama sıralaması farklı kurallarla değişiyor. Bu defa en az yoruma sahipten, en çok yorum alana göre sıralanmış hemşehrim.❤️
Bende diyorum neden en alttayım :KK45:
İkinci gün tarif ekledim en zor bekleyiş benimki sanırım :olamaz:

Back