- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen foruma uğramamış demekNevroş emiranın tarifi açılmamış ...
Allah beterinden saklasın, geçmişler olsun kuzum.Bugün sabah 9 da minik bir kaza yaptım.Komşunun arabasına dokundurdumBirşey olmadı.
Birkaç saat önce telefonum birden bozuldu,açılmıyorTelefon olmadan nasıl yaşarım
Az önce kızımın bacağına makas battı
Sonumuz hayır olsun
Sağol canım.AminAllah beterinden saklasın, geçmişler olsun kuzum.
Ayy hemen sadaka ver nevroş.. geçmiş olsun..Bugün sabah 9 da minik bir kaza yaptım.Komşunun arabasına dokundurdumBirşey olmadı.
Birkaç saat önce telefonum birden bozuldu,açılmıyorTelefon olmadan nasıl yaşarım
Sonumuz hayır olsun
Sağol canımHaklısın öyle yapayımAyy hemen sadaka ver nevroş.. geçmiş olsun..
Ay nevoşum hepsi için çok geçmiş olsun.Bugün sabah 9 da minik bir kaza yaptım.Komşunun arabasına dokundurdumBirşey olmadı.
Sonumuz hayır olsun
cook gecmis olsunBugün sabah 9 da minik bir kaza yaptım.Komşunun arabasına dokundurdumBirşey olmadı.
Sonumuz hayır olsun
Sağol canımBen de hep öyle derimAy nevoşum hepsi için çok geçmiş olsun.
Ne kadar doğrudur bilmem ama annem üçlenmiş iyi olmuş der hep. İnanmıyorum sözde ama psikolojik olarak rahatlatıyor beni.
Hayırlı olsunTarifi yukledim simdi vatana millette hayirli ugurlu olsun
Sağol canımcook gecmis olsun
Çok geçmiş olsun abla Beterinden korusun Allah. Silinen numaralar için sosyal medyadan filan yazarsın watsap duruma yazarsın ulaşabildiği kadarı numara gelir herhalde görenler yazarlarBugün sabah 9 da minik bir kaza yaptım.Komşunun arabasına dokundurdumBirşey olmadı.
Sonumuz hayır olsun
Teşekkür ederim canım.Bir ksım için öyle yaparım ama ulaşamayacaklarım var o biraz sıkıntı olacakÇok geçmiş olsun abla Beterinden korusun Allah. Silinen numaralar için sosyal medyadan filan yazarsın watsap duruma yazarsın ulaşabildiği kadarı numara gelir herhalde görenler yazarlar
İnşallah ulaşırsın abla belki ararlar seni belli mi olurTeşekkür ederim canım.Bir ksım için öyle yaparım ama ulaşamayacaklarım var o biraz sıkıntı olacak
En kötüsüSağol canımBen de hep öyle derim
Telefonum geldi.Format atılmış ve tüm numaralar silinmiş
Umarım öyle olur:)İnşallah ulaşırsın abla belki ararlar seni belli mi olur
Telefon geldi yine gittiAynen ya işim zor olacakEn kötüsü
Nolcak şimdi
Aa yine mi bozulduTelefon geldi yine gittiAynen ya işim zor olacak