En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Bugün sabah 9 da minik bir kaza yaptım.Komşunun arabasına dokundurdumBirşey olmadı.
Birkaç saat önce telefonum birden bozuldu,açılmıyorTelefon olmadan nasıl yaşarım
Az önce kızımın bacağına makas battı
Sonumuz hayır olsun

Allah beterinden saklasın, geçmişler olsun kuzum.

Ayy hemen sadaka ver nevroş.. geçmiş olsun..

Ay nevoşum hepsi için çok geçmiş olsun.
Ne kadar doğrudur bilmem ama annem üçlenmiş iyi olmuş der hep. İnanmıyorum sözde ama psikolojik olarak rahatlatıyor beni.

cook gecmis olsun

Ay nevoşum hepsi için çok geçmiş olsun.
Ne kadar doğrudur bilmem ama annem üçlenmiş iyi olmuş der hep. İnanmıyorum sözde ama psikolojik olarak rahatlatıyor beni.
Sağol canımBen de hep öyle derim
Telefonum geldi.Format atılmış ve tüm numaralar silinmiş

Çok geçmiş olsun abla Beterinden korusun Allah. Silinen numaralar için sosyal medyadan filan yazarsın watsap duruma yazarsın ulaşabildiği kadarı numara gelir herhalde görenler yazarlar

Çok geçmiş olsun abla Beterinden korusun Allah. Silinen numaralar için sosyal medyadan filan yazarsın watsap duruma yazarsın ulaşabildiği kadarı numara gelir herhalde görenler yazarlar
Teşekkür ederim canım.Bir ksım için öyle yaparım ama ulaşamayacaklarım var o biraz sıkıntı olacak

İnşallah ulaşırsın abla belki ararlar seni belli mi olur
Umarım öyle olur:)
Canım ben kış dönemi oğlumun sınıf işleri ile uğraşıyorum.Bir sürü kurumu arardım ve çoğunu çok aradığım için bana bireysel numaralar vermişlerdi.Onlara ulaşamam .Tekrar lazım olacaktı.Neyse bende yine sürekli arayıp taciz ederim mecburen yine verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…