- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
Eee, 20 senelik dostlukSende de ne misafir anacım. Gitmeyen misafir yapmışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee, 20 senelik dostlukSende de ne misafir anacım. Gitmeyen misafir yapmışlar
Ben ve eşim keşke biraz daha kalsalar diyoruz, bu misafirlerim için birde masaj yaptırmışım 50 dk, felç kalacaktım kulunçlarımdan.Bir daha geldiklerinde kurabiye ikram et ismini sorarlarsa misafirboğan dersin
Mesajı alırlar belki
Hiç gitmesini istemediğin dostlukların olması ne kadar güzel ,çok kıymetliBen ve eşim keşke biraz daha kalsalar diyoruz, bu misafirlerim için birde masaj yaptırmışım 50 dk, felç kalacaktım kulunçlarımdan.
Aynen öyle canım benim.Hiç gitmesini istemediğin dostlukların olması ne kadar güzel ,çok kıymetli
Pazarda önemli ama caaaanım bamyalar sıraya girmiş seni bekliyor kuzum
Maşallah Allah nazarlardan saklasınEee, 20 senelik dostluk
yine kaçıcam Nevoşum, evdeki kedileri dolaşmaya geldim. Cennetten bir köşe orasıHoşgeldin canımHayırlısı olsun başka sefere inşaallah
Ohhh ne güzel afiyet olsun
Ne masajı gıızzBen ve eşim keşke biraz daha kalsalar diyoruz, bu misafirlerim için birde masaj yaptırmışım 50 dk, felç kalacaktım kulunçlarımdan.
Denizcim hoşgeldinyine kaçıcam Nevoşum, evdeki kedileri dolaşmaya geldim. Cennetten bir köşe orası
Uzun zamandır sırtım, omuzum ve boynum ağrıyordu. Bu yaşıma kadar hiç masaj yaptırmamıştım. Anında kasılıp tutuluyor çünkü boynum.Ne masajı gıızz
Çok şanslısın canımBize güzel mekanlardan resim yollayine kaçıcam Nevoşum, evdeki kedileri dolaşmaya geldim. Cennetten bir köşe orası
Bizde de hergün yağış varYağmur yağıyor,gök gürlüyorBu nasıl Temmuz ayı
Şifa olsun canımUzun zamandır sırtım, omuzum ve boynum ağrıyordu. Bu yaşıma kadar hiç masaj yaptırmamıştım. Anında kasılıp tutuluyor çünkü boynum.
Arkadaşım at kestanesi yağını alıp gelmiş, bu kadın ağrılarından şikayetçi diye.
Beni bağırta bağırta masaj yaptı, ölüyorum sandım ne hale gelmiş sırtın boynun dedi. Bütün kulunçları açtı, ağrı mağrı kalmadı.
Ama 50 dk kadar, yeter artık bırak diye yalvardım. O kadar canım yandı, sonrasında keşkül gibi oldum.
Nasıl yaa bizim burası yanıyoYağmur yağıyor,gök gürlüyorBu nasıl Temmuz ayı
vidoalarını ve fotolarını yükleyimÇok şanslısın canımBize güzel mekanlardan resim yolla
Hoşbuldum canımDenizcim hoşgeldin
Ona yaptırsaydım, sakat kalırdım kesinŞifa olsun canım
Bende didim beyi mi şeyetti masajı
Burasıda öyle ama bugün yağmur yağdı.Şimdi serinMerkeze(çarşıya)yağmamışNasıl yaa bizim burası yanıyo
OLur canım:)vidoalarını ve fotolarını yükleyim