• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Bir daha geldiklerinde kurabiye ikram et ismini sorarlarsa misafirboğan dersin :KK53:
Mesajı alırlar belki :KK59:
:KK70::KK70: Ben ve eşim keşke biraz daha kalsalar diyoruz, bu misafirlerim için:KK70: birde masaj yaptırmışım 50 dk, felç kalacaktım kulunçlarımdan.:KK70:

:KK70::KK70: Ben ve eşim keşke biraz daha kalsalar diyoruz, bu misafirlerim için:KK70: birde masaj yaptırmışım 50 dk, felç kalacaktım kulunçlarımdan.:KK70:
Hiç gitmesini istemediğin dostlukların olması ne kadar güzel ,çok kıymetli :KK68:
Pazarda önemli ama caaaanım bamyalar sıraya girmiş seni bekliyor kuzum :cool:

Hiç gitmesini istemediğin dostlukların olması ne kadar güzel ,çok kıymetli :KK68:
Pazarda önemli ama caaaanım bamyalar sıraya girmiş seni bekliyor kuzum :cool:
Aynen öyle canım benim.❤️:KK19:

Hazırlanıyorum, onları yolculayıp ben pazara doğru çıkacağım.❤️:KK76:

Ne masajı gıızz :KK8:
Uzun zamandır sırtım, omuzum ve boynum ağrıyordu. Bu yaşıma kadar hiç masaj yaptırmamıştım. Anında kasılıp tutuluyor çünkü boynum.
Arkadaşım at kestanesi yağını alıp gelmiş, bu kadın ağrılarından şikayetçi diye.
Beni bağırta bağırta masaj yaptı, ölüyorum sandım:110: ne hale gelmiş sırtın boynun dedi. Bütün kulunçları açtı, ağrı mağrı kalmadı.
Ama 50 dk kadar, yeter artık bırak diye yalvardım. O kadar canım yandı, sonrasında keşkül gibi oldum.:olamaz:

Uzun zamandır sırtım, omuzum ve boynum ağrıyordu. Bu yaşıma kadar hiç masaj yaptırmamıştım. Anında kasılıp tutuluyor çünkü boynum.
Arkadaşım at kestanesi yağını alıp gelmiş, bu kadın ağrılarından şikayetçi diye.
Beni bağırta bağırta masaj yaptı, ölüyorum sandım:110: ne hale gelmiş sırtın boynun dedi. Bütün kulunçları açtı, ağrı mağrı kalmadı.
Ama 50 dk kadar, yeter artık bırak diye yalvardım. O kadar canım yandı, sonrasında keşkül gibi oldum.:olamaz:
Şifa olsun canım :KK200:
Bende didim beyi mi şeyetti masajı :KK53:

Back