• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Şu akıllı telefonlar çok kötü. Eskiden hepimizin rehberi vardı, ezberliyorduk. Şuan sorsan ezbere 10 kişinin numarasını sayamam
Eşim ve annem başka bilmiyorum:olamaz:120 kişinin numarası vardı:olamaz:

Yapımı da pahalı bu meretlerin. Valla nevoş astarı yüzünden pahalıysa yenisini al canım hiç uğraşma
Biraz zor canım :KK51:Nasip inşaallah ciddi sıkıntı olmaz.Bu saatten sonra akılsız telefonda kullanamam:skandal:

Biraz zor canım :KK51:Nasip inşaallah ciddi sıkıntı olmaz.Bu saatten sonra akılsız telefonda kullanamam:skandal:
Kullanamayız doğru. Geçen marketten bişey aldım arkasında etiketi okuyorum yazılar minik minik. Bi baktım iki parmağımla büyütmeye çalışıyorum yazıları :D :D

Kullanamayız doğru. Geçen marketten bişey aldım arkasında etiketi okuyorum yazılar minik minik. Bi baktım iki parmağımla büyütmeye çalışıyorum yazıları :KK70: :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Dokunmatik olduk:70:

Bugün sabah 9 da minik bir kaza yaptım.Komşunun arabasına dokundurdum:-)Birşey olmadı.
Birkaç saat önce telefonum birden bozuldu,açılmıyor:skandal:Telefon olmadan nasıl yaşarım:olamaz:
Az önce kızımın bacağına makas battı:KK47::olamaz:
Sonumuz hayır olsun:KK47:
Çok geçmiş olsun, aksilik olacak ya. Hep üst üste olur zaten.

Arkadaş foruma uğramıyor katılmayacak sanırım:KK66:
Senin tarif şahane oldu aklın kalmasın:)
tamam o zaman bu tarihte guzel olduysa icimde kalmasin. Bir daha ki tavuk yemeklerinde benim ama buryan:KK70:
Buryana cok guvendigimden degil hani sunumu vs ama galiba benim canim cekiyor:KK70::KK70:

tamam o zaman bu tarihte guzel olduysa icimde kalmasin. Bir daha ki tavuk yemeklerinde benim ama buryan:KK70:
Buryana cok guvendigimden degil hani sunumu vs ama galiba benim canim cekiyor:KK70::KK70:
O zaman dönüşte onu yap resimlerini tavuk yemekleri bölümüne ekle bizde faydalanalım:halay:

Back