- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetYapılmazsa yandımAa yine mi bozuldu
Eşim ve annem başka bilmiyorum120 kişinin numarası vardıŞu akıllı telefonlar çok kötü. Eskiden hepimizin rehberi vardı, ezberliyorduk. Şuan sorsan ezbere 10 kişinin numarasını sayamam
Yapımı da pahalı bu meretlerin. Valla nevoş astarı yüzünden pahalıysa yenisini al canım hiç uğraşmaEvetYapılmazsa yandım
Biraz zor canım Nasip inşaallah ciddi sıkıntı olmaz.Bu saatten sonra akılsız telefonda kullanamamYapımı da pahalı bu meretlerin. Valla nevoş astarı yüzünden pahalıysa yenisini al canım hiç uğraşma
Senden sonra sayayım dedim sadece eşiminkini biliyormuşum bendeEşim ve annem başka bilmiyorum120 kişinin numarası vardı
Kullanamayız doğru. Geçen marketten bişey aldım arkasında etiketi okuyorum yazılar minik minik. Bi baktım iki parmağımla büyütmeye çalışıyorum yazılarıBiraz zor canım Nasip inşaallah ciddi sıkıntı olmaz.Bu saatten sonra akılsız telefonda kullanamam
Eskisi gibi telefon defteri yapmak şart olduSenden sonra sayayım dedim sadece eşiminkini biliyormuşum bende
Kullanamayız doğru. Geçen marketten bişey aldım arkasında etiketi okuyorum yazılar minik minik. Bi baktım iki parmağımla büyütmeye çalışıyorum yazıları
Oo baya varmış abla bende en fazla 10-15 taneEşim ve annem başka bilmiyorum120 kişinin numarası vardı
Canım ben yaz dönemi sakinim kışın telefon kulağımda geziyorumOo baya varmış abla bende en fazla 10-15 tane
Çok geçmiş olsun, aksilik olacak ya. Hep üst üste olur zaten.Bugün sabah 9 da minik bir kaza yaptım.Komşunun arabasına dokundurdumBirşey olmadı.
Birkaç saat önce telefonum birden bozuldu,açılmıyorTelefon olmadan nasıl yaşarım
Az önce kızımın bacağına makas battı
Sonumuz hayır olsun
Teşekkür ederim canım aynen öyleÇok geçmiş olsun, aksilik olacak ya. Hep üst üste olur zaten.
Gelmedi bizim buryanKonular onaylandı hadi son tariflere bakmaya
Arkadaş foruma uğramıyor katılmayacak sanırımGelmedi bizim buryan
tamam o zaman bu tarihte guzel olduysa icimde kalmasin. Bir daha ki tavuk yemeklerinde benim ama buryanArkadaş foruma uğramıyor katılmayacak sanırım
Senin tarif şahane oldu aklın kalmasın:)
O zaman dönüşte onu yap resimlerini tavuk yemekleri bölümüne ekle bizde faydalanalımtamam o zaman bu tarihte guzel olduysa icimde kalmasin. Bir daha ki tavuk yemeklerinde benim ama buryan
Buryana cok guvendigimden degil hani sunumu vs ama galiba benim canim cekiyor
Çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsunNevreste
Nevoşum cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasın. Bi oku ufle kızlara da kendine de.
Ben de okuyup gondercem canım.