Yani öyle olduğumuz dönemler olmuştur.Ama biz çoğunluk uyumlu bir ekibizAynen
İlk yarışmada tellioğulları seferoğulları olurduk yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani öyle olduğumuz dönemler olmuştur.Ama biz çoğunluk uyumlu bir ekibizAynen
İlk yarışmada tellioğulları seferoğulları olurduk yoksa
Maşşallah canımBu güzellik nasıl bırakılırTeşekkür ederim bende bayılıyorum kendisine
Sanayi yolunda bulduk terkedilmişti, bakamayıp attılar yol kenarına büyük ihtimalle tüyleri kirden görünmüyordu şimdi iyi şükür 2 senedir bizimle
Evet yarın gece 12'ye doğru açarızSelammm oylama ne zaman başlıyor acaba yarın mı
Yerim onu
Kuzummm nasıl kıymışlar bu güzelliğeTeşekkür ederim bende bayılıyorum kendisine
Sanayi yolunda bulduk terkedilmişti, bakamayıp attılar yol kenarına büyük ihtimalle tüyleri kirden görünmüyordu şimdi iyi şükür 2 senedir bizimle
HeyecanlandımEvet yarın gece 12'ye doğru açarız
Yerim yeeerrrr göbüşünü patisini yerimmmmmEllerinizden öper
Şaka bir yana çok sırnaşıktır herkese gider
Kek ya da çay saati olursa, tariflerim hazırKek ya da kurabiye diyorum
Misafirlerim çıkarken çıkacağım.Çık çık :) ben bayılmadan geldiysem sen de başarırsın
Kıyamam ben onaMaşşallah canımBu güzellik nasıl bırakılır
Sende de ne misafir anacım. Gitmeyen misafir yapmışlarMisafirlerim çıkarken çıkacağım.
Kuzummm nasıl kıymışlar bu güzelliğe
Benim de ankara kedim var. Onu da yavruyken terketmişler aynen griydi resmen. Dalinlerle yıkadım bebeğimi pamuk gibi oldu
Kıyamam ben ona
Bir keresinde bu güzellik benim misafirler için yaptığım kekimin hepsini yedi, masanın üstünde fanusta duruyordu bir baktım kırıntıları kalmış
Kek ya da çay saati olursa, tariflerim hazır
Bir aksilik olmazsa yapicam az sonra tavuğu kapip geleyim. Amac katilmis olayim bariSmile Forever bizim tarif ne zaman geliyor
Çok şeker yaDişi mi
Tamam canım bekliyoruzBir aksilik olmazsa yapicam az sonra tavuğu kapip geleyim. Amac katilmis olayim bari
Çok güzel vallahi bayıldımErkek ablacım
Misafirlerim çıkarken çıkacağım.