En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Doğru söylüyorsun en iddalı olduğum kesin dediğim iki çeşit var 12 tarifimin içinde hamsili pilav ve kıymalı erişte onlarda da pişti olmuştuk şansa işte nasip
Bende balık sevmem ama senin sunumun çok güzeldi.. sana vermiştim oyumu.. kararsız olduğumda hep ssana veriyorum

Bebeğinin şansına nasip, belki yine sen kazanırsın

Hayırlısı inşallah ablacığım bu kadar güzel tarifin içinde şansımı çok yuksek görmüyorum ama yine de eşimin kalbinde birinci oldum uzun süredir böyle özel bir yemek ve sofra yapmamıştım basit şeylerle gecirtiriyordum hep :)

Vuhuuu iddialı geliyorum diyorsun yani

Daha ne olsunEşlerimiz beğendikten sonra gerisi mühim değil
Sağlık olsun bundan sonra yaparsın inşaallah

Vuhuuu iddialı geliyorum diyorsun yani

Dönüşüm muhteşem olacak inşallah

Daha ne olsunEşlerimiz beğendikten sonra gerisi mühim değil
Sağlık olsun bundan sonra yaparsın inşaallah

Aynen ev halkının birincisi olmak her şeye bedel bu heyecanı çok özlemişim bebiş doğana kadar buradayım inşallah sonrası Allah kerim

Aynen ev halkının birincisi olmak her şeye bedel bu heyecanı çok özlemişim bebiş doğana kadar buradayım inşallah sonrası Allah kerim
Yaa emira bişi dicem de küsme.. keşke şu fotoyu kaldırsan nazar olacak... her gördükçe maşallah diyorum valla..

İnşaallah canım her zaman bekliyoruzBebek doğunca arada selam versen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…