- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bende balık sevmem ama senin sunumun çok güzeldi.. sana vermiştim oyumu.. kararsız olduğumda hep ssana veriyorumDoğru söylüyorsun en iddalı olduğum kesin dediğim iki çeşit var 12 tarifimin içinde hamsili pilav ve kıymalı erişte onlarda da pişti olmuştuk şansa işte nasip
Sen şimdi madalyalı yarışmacılar almasın diye dua mı ediyorsunUmarım yine öyle olur
Bebeğinin şansınanasip, belki yine sen kazanırsın
Bende onlardan biriyimSen şimdi madalyalı yarışmacılar almasın diye dua mı ediyorsun
Yok yaa ondan değil.. kafam karışıyorBenimle aynı yazı rengi olmasını istemedin mi
Vuhuuu iddialı geliyorum diyorsun yaniHayırlısı inşallah ablacığımbu kadar güzel tarifin içinde şansımı çok yuksek görmüyorum ama yine de eşimin kalbinde birinci oldum uzun süredir böyle özel bir yemek ve sofra yapmamıştım basit şeylerle gecirtiriyordum hep :)
Daha ne olsunHayırlısı inşallah ablacığımbu kadar güzel tarifin içinde şansımı çok yuksek görmüyorum ama yine de eşimin kalbinde birinci oldum uzun süredir böyle özel bir yemek ve sofra yapmamıştım basit şeylerle gecirtiriyordum hep :)
Yaa bana lazım madalya.. eski profilde kaldıBenden onlardan biriyim
Tamam işte olmayanlar dedikYaa bana lazım madalya.. eski profilde kaldı
Vuhuuu iddialı geliyorum diyorsun yani
Daha ne olsunEşlerimiz beğendikten sonra gerisi mühim değil
Sağlık olsun bundan sonra yaparsın inşaallah
Bence profiline gelmeliydi madalyanYaa bana lazım madalya.. eski profilde kaldı
Yaa emira bişi dicem de küsme.. keşke şu fotoyu kaldırsan nazar olacak... her gördükçe maşallah diyorum valla..Dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Aynen ev halkının birincisi olmak her şeye bedelbu heyecanı çok özlemişim bebiş doğana kadar buradayım inşallah sonrası Allah kerim
VermediBence profiline gelmeliydi madalyan
İnşaallah canım her zaman bekliyoruzDönüşüm muhteşem olacak inşallah
Aynen ev halkının birincisi olmak her şeye bedelbu heyecanı çok özlemişim bebiş doğana kadar buradayım inşallah sonrası Allah kerim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tavuk-yemekleri.705590/Nevreste geçen sefer tavuk kategorisinde ne kazanmıştı?? Link atsan ya...
Hiç merak edip bakmıyor musunuzNevreste geçen sefer tavuk kategorisinde ne kazanmıştı?? Link atsan ya...
Teşekkür ederim baktım şimdi.. bende çok severim.. buna benzer bi tarif var şimdi.. tavuk dürüm :)) sadece türkçesi
Benim mesajımı alıntılayıp neden etiketledin Kazeni,ben şaka yapmıştım
Bilmem ki.. kafam karışmasın :))Hiç merak edip bakmıyor musunuz,ben her kategoride önceki kategoride kim ne yapmış bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?