Belkide foruma üyedirler.Ama dışardan takibi seviyorlardır16 oldu,yok mu arttıran ,olmuyor bak böyle okuyup okuyup kaçmak ,üye olup gelin uleyn ,biraz da Nevoş sizi sıkıştırsın (yemek yapın diye)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide foruma üyedirler.Ama dışardan takibi seviyorlardır16 oldu,yok mu arttıran ,olmuyor bak böyle okuyup okuyup kaçmak ,üye olup gelin uleyn ,biraz da Nevoş sizi sıkıştırsın (yemek yapın diye)
Belki herifleri yanındadır,giriş yapmadan okuyorlardır,belki fakir üyedirler,ismi altta yazmasın diye ziyaretçidirlerBelkide foruma üyedirler.Ama dışardan takibi seviyorlardır
Herşey olabilirYoksa muhabbetimizde birşey yok.Gayet masumBelki herifleri yanındadır,giriş yapmadan okuyorlardır,belki fakir üyedirler,ismi altta yazmasın diye ziyaretçidirler
Arkadaşlarını da al gelUuuuuuuuuu, 20 ziyaretçi
Ne yaptınız yahu
Benim arkadaşlarım bende bu gece, muhabbete katılamıyorum
21 oldularİyi muhabbetlerUuuuuuuuuu, 20 ziyaretçi
Ne yaptınız yahu
Benim arkadaşlarım bende bu gece, muhabbete katılamıyorum
Bize tavık yapsınlarArkadaşlarını da al gel
Nereden senin hayranların oluyormuşSen çok takılmıyorsun ama onlar hep buralardalar24 oldu
Benim hayranlarım kesin bunlar
Bizi mi kekliyo bunlar be25
Korkmaya başladım
Gizlenmeyenler altta görünüyorAma uzun kalınca ziyaretçi oluyorlarsa bilemiyorumPro üyeler ziyaretçi olarak sayılmıyor mu?? Yani üyeyiz ama ziyaretçi görünüyoruz bence..
Bizi mi kekliyo bunlar be
Dalga geçmesinler şimdi nasıl da seviniyorlar diye
Pizza ve fellah köftesi yaptım onlaraBize tavık yapsınlar
Yok yeaaaaa,Adana çık aradan senNereden senin hayranların oluyormuşSen çok takılmıyorsun ama onlar hep buralardalar
Afiyet bal şeker olsun.Ellerine sağlıkPizza ve fellah köftesi yaptım onlara
Gizliyim ki ben :)) bence ziyaretçi görünüyoruz...Gizlenmeyenler altta görünüyorAma uzun kalınca ziyaretçi oluyorlarsa bilemiyorum
Asıl sen çekil aradanYok yeaaaaa,Adana çık aradan sen