- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Belki verir madalyamı dedim :))Benim mesajımı alıntılayıp neden etiketledin Kazeni,ben şaka yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki verir madalyamı dedim :))Benim mesajımı alıntılayıp neden etiketledin Kazeni,ben şaka yapmıştım
Aynen var canımTeşekkür ederim baktım şimdi.. bende çok severim.. buna benzer bi tarif var şimdi.. tavuk dürüm :)) sadece türkçesi
En azından hediyen seninleBelki verir madalyamı dedim :))
Kazen diyecek ki yine mi deynepnazBenim mesajımı alıntılayıp neden etiketledin Kazeni,ben şaka yapmıştım
Sölemek istemedim ama gerçekten fazla iddialı tarif yokmuş :))Aynen var canım
Ama o tarifler arasında en iddialı olan o tarifti
Bu kategoride iddialı tarif çok
Yaa emira bişi dicem de küsme.. keşke şu fotoyu kaldırsan nazar olacak... her gördükçe maşallah diyorum valla..
İnşaallah canım her zaman bekliyoruzBebek doğunca arada selam versen yeterli
Ayy onu kimselere vermem ♡♡♡En azından hediyen seninle
Ben söyledim bileSölemek istemedim ama gerçekten fazla iddialı tarif yokmuş :))
Emira senin adın mı??Sorma ya şimdi ben de kara kara isim düşünüyorum ikinci gelince EmiraSalihYusuf mu yapacağım yaa her çocukta biraz daha mı uzayacak
Kendime bir nick bulursam ona uygun bir de profil fotosu yaparım inşallah
Gönüllerimiz beraber olsun
Emira senin adın mı??
Beni soran olursa uyudum benKazen diyecek ki yine mi deynepnaz
Tamam öyle söylerizKoltuğun arkasında olduğunu söylemeyizBeni soran olursa uyudum ben
Ben de öyle düşünmüştüm görünceSölemek istemedim ama gerçekten fazla iddialı tarif yokmuş :))
Sadece birine yok deseniz yeterTamam öyle söylerizKoltuğun arkasında olduğunu söylemeyiz
Kazen miSadece birine yok deseniz yeter
Nerden çıkardın ?Kazen mi
Sen ona başka birşey diyordun15 ziyaretçi huuuu,burası +18 değil ki gece 12 den sonra birikiyorsunuz
Tavuk göğsünü yanlış mı anlıyor yoksa bu ziyaretçiler
Etiketmi yapsaydımNerden çıkardın ?
Şeyi demiştim hani bir üye vardı ya ,neyse canım boşver