- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Belki verir madalyamı dedim :))Benim mesajımı alıntılayıp neden etiketledin Kazeni,ben şaka yapmıştım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki verir madalyamı dedim :))Benim mesajımı alıntılayıp neden etiketledin Kazeni,ben şaka yapmıştım![]()
Aynen var canımTeşekkür ederim baktım şimdi.. bende çok severim.. buna benzer bi tarif var şimdi.. tavuk dürüm :)) sadece türkçesi![]()
En azından hediyen seninleBelki verir madalyamı dedim :))
Kazen diyecek ki yine mi deynepnazBenim mesajımı alıntılayıp neden etiketledin Kazeni,ben şaka yapmıştım![]()
Sölemek istemedim ama gerçekten fazla iddialı tarif yokmuş :))Aynen var canım
Ama o tarifler arasında en iddialı olan o tarifti
Bu kategoride iddialı tarif çok![]()
Yaa emira bişi dicem de küsme.. keşke şu fotoyu kaldırsan nazar olacak... her gördükçe maşallah diyorum valla..
İnşaallah canım her zaman bekliyoruzBebek doğunca arada selam versen yeterli
![]()
Ayy onu kimselere vermem ♡♡♡En azından hediyen seninle![]()
Ben söyledim bileSölemek istemedim ama gerçekten fazla iddialı tarif yokmuş :))
Emira senin adın mı??Sorma ya şimdi ben de kara kara isim düşünüyorum ikinci gelince EmiraSalihYusuf mu yapacağım yaa her çocukta biraz daha mı uzayacak
Kendime bir nick bulursam ona uygun bir de profil fotosu yaparım inşallah
Gönüllerimiz beraber olsun![]()
Beni soran olursa uyudum benKazen diyecek ki yine mi deynepnaz![]()
Tamam öyle söylerizBeni soran olursa uyudum ben
![]()
Ben de öyle düşünmüştüm görünceSölemek istemedim ama gerçekten fazla iddialı tarif yokmuş :))
Sadece birine yok deseniz yeterTamam öyle söylerizKoltuğun arkasında olduğunu söylemeyiz
![]()
Kazen miSadece birine yok deseniz yeter![]()
Nerden çıkardın ?Kazen mi![]()
Sen ona başka birşey diyordun15 ziyaretçi huuuu,burası +18 değil ki gece 12 den sonra birikiyorsunuz
Tavuk göğsünü yanlış mı anlıyor yoksa bu ziyaretçiler![]()
Etiketmi yapsaydımNerden çıkardın ?
Şeyi demiştim hani bir üye vardı ya ,neyse canım boşver![]()