Kızlar benim problemlerimi az çok biliyorsunuz tekrar edıp zamanınızı almak istiyorum..Bugün görümcem evine döndü...Rahatsızdım yatıyorduk esımle bugun gec kalktık 12.30 gibi kayınvalıdem esını arıyor oglen yemegı hazır gelın bırlıkte yıyelım dedı..Yurt dısında yasıyoruz burda paskalya bugün..Kayınvalıdem hrıstıyanlardan daha cok sahıp cıkar bu geleneklere :) Bugün paskalyaymıs hep bırlıkte yemek yememız gerekıyormus..Benim yine sinirlerim tepeme cıktı...Eşim telefonda duraksadı ben tepkı verır mıyım ne derım dıye..Sıenaya sorayım dedı ben tabı kas göz ısaretı yapıyorum ona ragmen telefonu bana tutmus cevap beklıyor ben de kasımı kaldırdım kızdım..Sonra bır sanıye bakalım arayacagım ben senı dedı annesıne...Ben tabı kıyametı kopardım..Dedım kızkardesın gıttı ılk fırsatta gene annen bızı davet edıyor bıktım dedı paskalya da neymıs bızımle ne alakası var paskalyanın..Ben ramazanda oruc tutarken annesı aa hıc bana göre degıl dıyordu..O zaman paskalya da bana göre değil.Ben muhafazakar bır ınsan da degılım ama tek yapabıldıgım oruc tutmak,beni manevı olarak rahatlatıyor neden tutmıyım...Eşime dedim seninle daha önce konusmuştuk annen davet ettıgınde bana sormana gerek yok,benı karıstırmadan hayır evde yıyecegız paskalyaysa ne gerekıyorsa evde ben sana yapayım bız bır aıleyız dedım sen evlendın senın evın burası anla artık bunu..Ama dedı 1 aydır zaten gıtmıyoruz hanı ayda bır gıbı düşündüm dedı..Bu arada hem oglen yemegı hem aksam yemegı ıcın cagırıyor kayınvalıdem..Ben dedım gıtmıyorum bunun devamı gelecek bılıyorum.Yıne davetler baslayacak yıne ben sıkıntıya gırecegım..Çok aılecek yemek yenecektıyse kızkardesın aılesıyle yeseydı erkek arkadasını cagırıp..O dün onlarlaydı zaten dıyor...Arkadaslarından örnek verdım kım dedım aılesıyle bu kadar ıc ıce evlendıkten sonra,bu kadar bırlıkte olmak aşırı dedım...Evet dedı önceden aşırıydı haklısın ama sımdı ayda bırden bır sorun olmaz dıye dusundum dıyor..Yok dedım sımdı gıderız yarın da cagırır ben artık yoruldum dedım..Yenı evde de böyle olursa ben bu sekılde devam edemem..Sonra kabullendı yemek hazırladım yedık..Hadı dısarı cıkalım dedı sımdı dısarı cıkacagız...Artık ayıp dıye düşünmüyorum mecbur gerekenı yapıyorum çünkü onlar da bızım ıcın ayıp olur mu belkı cıft olarak yalnız kalmak ıstıyorlardır demedıklerıne göre ben de artık sadece kendımı düşünüyorum..Böyle olsun hiç istemezdim,çok saygılı bır ınsanımdır ıslerın buraya gelmesıne sebep de aman büyüklere saygısızlık olmasın oldu ama bu defa benım evlılıgım zarar görüyor..Sanırımm kavga tartışma yavaş yavaş bu işi başaracağız...Kayınvalıdem dün paskalya diye hediye de getirmiş daha açmadım açıp whatsapptan mı Tesekkur etsem,çok mu kabaca olur hala acıp Tesekkur etmedım cunku