- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Evlaefe senin oylar almış başını gidiyor
Ayyy canm sonunda oluyor heraldeerken sevinmekde istemiyorum ama
İlk oyu ben verdim ya, uğur getirdi kanımca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlaefe senin oylar almış başını gidiyor
Ayyy canm sonunda oluyor heraldeerken sevinmekde istemiyorum ama
Ayyy canm benim sagolasin.Ben oylamaya baktim ve tabii ki kavalaya verdim sonra bi baktim bende de bi oy var birde ne goreyim senkalp kalbe karsiymis birbirimize vermisizİlk oyu ben verdim ya, uğur getirdi kanımca
Ayyy canm benim sagolasin.Ben oylamaya baktim ve tabii ki kavalaya verdim sonra bi baktim bende de bi oy var birde ne goreyim senkalp kalbe karsiymis birbirimize vermisiz
Erken mi?Ayyy canm sonunda oluyor heraldeerken sevinmekde istemiyorum ama
Helloyun selamSelamın hello şekerler
Helloyun selam
Gel ortadan kiralim canm bi madalyanin lafi mi olurevlaefe kız sen beni bırakıp nasıl birinci olursun
Gel ortadan kiralim canm bi madalyanin lafi mi olur
Ablam ya kar kış soğuk oturuyoruz annemler teyzemlerleNe habers,n nanacan
Oyy yirim ki seni benGel ortadan kiralim canm bi madalyanin lafi mi olur
Ablam ya kar kış soğuk oturuyoruz annemler teyzemlerle
Sen nasılsın
Bursa'da aynı, yaşadığım semtte hala kar yok, tutmaz pek ama köyde malesef durum aynı değilBuradada yağacakmış bekliyoruz hala,ama hava çok soğuk acayip rüzgar var..
Elektrikler kesiliyor arada bide..
Bursa'da aynı, yaşadığım semtte hala kar yok, tutmaz pek ama köyde malesef durum aynı değil
bazen sonuncu olmakta insana çok şey öğretir
Evet, dolu dolu kara hasretiz, birkaç yıl daha hasret kalsak sorun değil azıcık yağsa buz oluyorDağda çok güzel kar oluyor,kaç sene önce gitmiştik dağa düşe kalka kaymıştım..
Şehir içi daha sakin demekki..