- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
İvetttttben ankarada yasıyorum aslında evlenip geldim:) ama bekarken izmitteydim sen ne kadar yakınsın izmite ..sakaryamı yoksamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İvetttttben ankarada yasıyorum aslında evlenip geldim:) ama bekarken izmitteydim sen ne kadar yakınsın izmite ..sakaryamı yoksamm
memleketlim sayılırsın hemsehhriiiİvettttt
İzmite de çok sık giderim çok bir mesafe yok zaten, hemşerimmmmemleketlim sayılırsın hemsehhriii
ben iyice ankaralı oldum ya:) ama izmite her gittigimde kalbim pır pır ediyor:)İzmite de çok sık giderim çok bir mesafe yok zaten, hemşerimmm
İnsanın memleketi gibisi yok vallaben iyice ankaralı oldum ya:) ama izmite her gittigimde kalbim pır pır ediyor:)
ahaha kocaelispordan ankaragucune transfer oldumİnsanın memleketi gibisi yok valla
Angara bebesi oldun he
memleketin her yeri güzelahaha kocaelispordan ankaragucune transfer oldum
ankarada denizin olmaması zorladı biraz ihtiyac duyuyorum cunku deniz kenarında oturmaya:) ama sehir cok duzenli derli toplu gibi geliyor banamemleketin her yeri güzel
ankarada denizin olmaması zorladı biraz ihtiyac duyuyorum cunku deniz kenarında oturmaya:) ama sehir cok duzenli derli toplu gibi geliyor bana
Sagol canm benmbuyursun gelsin başımın Üstünde yeri var, beraber sıkılırız
Evlaefe senin oylar almış başını gidiyorSagol canm benm
Ayyy canm sonunda oluyor heraldeerken sevinmekde istemiyorum amaEvlaefe senin oylar almış başını gidiyor
Hayırlısı olsun canımAyyy canm sonunda oluyor heraldeerken sevinmekde istemiyorum ama
Degisebilir sonuclar diye ses cikarmiyorum dahabeklemedeyim oylamanin bitmesini cokta heyecanliyimHayırlısı olsun canım
Daha duyurulmadi ama bakalim insallah hayirlinolucakBirinciyi şimdiden tebrik ederim gerçekten bu kadar kurabiyenin arasinds çok başarılı oldu
Çok bereketli bir alışveriş olur hakkında umarım
Gerçi ne olacaginida bilmiyorum ama yani hiç bilemedim
Uzaktan duydum gördüğüm kadar.:)))
Sanmıyorum değişeceğiniDegisebilir sonuclar diye ses cikarmiyorum dahabeklemedeyim oylamanin bitmesini cokta heyecanliyim
Daha duyurulmadi ama bakalim insallah hayirlinolucak
Yok canim değişmez.:)) yani bende pek sanmıyorumDegisebilir sonuclar diye ses cikarmiyorum dahabeklemedeyim oylamanin bitmesini cokta heyecanliyim
Daha duyurulmadi ama bakalim insallah hayirlinolucak