- 15 Ağustos 2014
- 1.376
- 1.101
İnşaallah ben katılmayı düşünüyorum
Yeni kategorilerede katılın vaktiniz varsa tariflerinizi beklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni kategorilerede katılın vaktiniz varsa tariflerinizi beklerim
Makyajkolik, loverdose, hazal
Kuzular kusura bakmayin
Sizden birine oy atacaktim
Kismet kendimeymis :))
Ya hala inanamiyorum sizden birini tiklayip sonra degisirsem ayip olur diye sey etmistim
Boyle oldu.
Profiline yazmadım ama çoğu yere yazdım canım,üzüldüğümü ,özlediğimi belirttim ,üyelik iptali yaptırdığın için etikette olmuyorduSen sus suçlusun,insan ben yokken yalandanda olsa yamukum seni özledim dön lütfen bari yazar,gönül birliğimiz var,içten içe birbirimizi seviyoruz sanıyordum yanılmışım hain gadın
Tamam hadi şaka yaptım bende özledim sizleri canım benim,hasretinize dayanamadım geldim
Ben o gönülden verdiğin oyu çoktan kaptım bileMakyajkolik, loverdose, hazal
Kuzular kusura bakmayin
Sizden birine oy atacaktim
Kismet kendimeymis :))
Ya hala inanamiyorum sizden birini tiklayip sonra degisirsem ayip olur diye sey etmistim
Boyle oldu.
valla oylar kesatOyları görememek ne kadan sıkıcıNiye bu kadar özendiniz be ,insan seçim yapamıyor.Bir taraftan damak tadı diyorsun,bir taraftan sunumlar şahane ,sanki oy verince diğerlerinin hakkını yemiş olacaksın gibi hissediyor insan
Daha oyllar yerlerde bildirim gitsin öyle merak edersinProfiline yazmadım ama çoğu yere yazdım canım,üzüldüğümü ,özlediğimi belirttim ,üyelik iptali yaptırdığın için etikette olmuyordu
valla oylar kesat
Tabi kesat olur,yerlerde olur,dediğim gibi insan karar veremiyor kiDaha oyllar yerlerde bildirim gitsin öyle merak edersin
Tabi kesat olur,yerlerde olur,dediğim gibi insan karar veremiyor ki
Ahhahahahah ay yerim ya.Akşam oylama başlayınca bari oğlumdan yardım alayım dedim,hangisi güzel gel bak ,oy kullanacağım dedim.Bazı üyelerin dediği gibi bakmayla ne oyu kullanacağım ,yemem lazım dediBakmadı.Ben de içlerinden birini ben yaptım dedim de öyle baktı,hiçbirisini sen yapmamışsın dedi,hangisi güzel dedim,dikkatli bakmadım dedikurabiyeleri değil de tabağı ,bardağı inceledi zannımca
yollardık onaAkşam oylama başlayınca bari oğlumdan yardım alayım dedim,hangisi güzel gel bak ,oy kullanacağım dedim.Bazı üyelerin dediği gibi bakmayla ne oyu kullanacağım ,yemem lazım dediBakmadı.Ben de içlerinden birini ben yaptım dedim de öyle baktı,hiçbirisini sen yapmamışsın dedi,hangisi güzel dedim,dikkatli bakmadım dedikurabiyeleri değil de tabağı ,bardağı inceledi zannımca
Kaldı mı ki?yollardık ona
yedim hepsini yaptıgımız an kargo yapardık bilseydik gerci benim kurabiyem 1 ay falan saklanabiliyorKaldı mı ki?
:)Oyumu kullandim ki ne teseduf kalp kalbe karsiymisherkese basarilar kizlar
Hepsini sen mi yedin?yedim hepsini yaptıgımız an kargo yapardık bilseydik gerci benim kurabiyem 1 ay falan saklanabiliyor