- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum ablam,çok sağol.Tekrardan hoş geldin diyeyim,çok iyi yaptın gelmekle ara verme bir daha sakın..
Eyvah pot kırdım herhalde,neden benim aklımda öyle kaldıki sanki,bir anlık dalgınlıkla dedim herhalde..
Kıyafet yarışmasında bir üye vardı,herhalde onunla karıştırdım seni çok pardon
Hoş buldum ablam,çok sağol.
Yok abla normaldir,bir çok üye var karıştırman normal.Seninle çok fazla karşılaşıp konuşamıyoruz ya,ondan karıştırmışsındır,sorun değil
Bir daha olmasın,iyi belle beni
Bul bana da söyle abla kimmiş merak ettim,ikizleri olan Nevoş var benim bildiğim o da zaten moda yarışmasına hiç katılmadı.Arada karıştırıyoruz tabi üyeleri buda normal ama değilmi
Bulmam lazım dediğim üyeyi merak ederim yoksa
Bul bana da söyle abla kimmiş merak ettim,ikizleri olan Nevoş var benim bildiğim o da zaten moda yarışmasına hiç katılmadı.
Oda antalya'da yaşıyordu öyle hatırlıyorum sanki,moda kısmına bakmam lazım oda çok uzun sürer kesin..
Nevoş değil zaten,bilinen birüyeydi,olmazsa Huy Meselesi bilir herhalde.
Oda antalya'da yaşıyordu öyle hatırlıyorum sanki,moda kısmına bakmam lazım oda çok uzun sürer kesin..
Nevoş değil zaten,bilinen birüyeydi,olmazsa Huy Meselesi bilir herhalde.
Bilmiyorum ablam :/
Varsada unutmusumdur hatirlamiyorum
Ikiz diyince aklima nevodan baskasi gelmiyor :))
Margam kekstralar muhtesemNeviikossssss nevoiiios
Çakma kekstaralarim ve bi o kadar sert boregim nasil olmus Nevreste
Eki Görüntüle 1930438
Eki Görüntüle 1930439
Ne kadar iştah çekici duruyor kekstraların,böreğin hamurunu mu katı yoğuruyorsun acaba,veya az yoğuruyorsun,bezelere ayırdıktan sonra dinlendirmiyor musun bezeleri?Tadını bilmem ama görünüşü bayağı güzel olmuş.Neviikossssss nevoiiios
Çakma kekstaralarim ve bi o kadar sert boregim nasil olmus Nevreste
Eki Görüntüle 1930438
Eki Görüntüle 1930439
Ne kadar iştah çekici duruyor kekstraların,böreğin hamurunu mu katı yoğuruyorsun acaba,veya az yoğuruyorsun,bezelere ayırdıktan sonra dinlendirmiyor musun bezeleri?Tadını bilmem ama görünüşü bayağı güzel olmuş.
Tesekkur ederim tatlimmm hadi kapin sizde tabaktan =) portakalli ayvali cilekliiiiMargam kekstralar muhtesem
Nick olarak biliyorum ama ikizleri mi vardi hatirlayamadim ablammmBuldum bile kim olduğunu eylul2807 hatırlarsın şimdi sende
Nick olarak biliyorum ama ikizleri mi vardi hatirlayamadim ablammm