Senin 1 adet varBenim de 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin 1 adet varBenim de 19
Hoşgeldin canımÜyelik iptali mi yaptırmıştın ,yoksun diye üzülmüştüm,dün profilini açık görünce hoşgeldin yazayım dedim,fırsatım olmadı,özledik seniyakaladım siziii,bööherkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız
Hoşgeldin canım Uzun zamandır yoktun, herşey yolundadır İnşaAllahyakaladım siziii,bööherkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız
O 2.likden, ben 1.lik madalyası istiyorumSenin 1 adet var
Sen sus suçlusun,insan ben yokken yalandanda olsa yamukum seni özledim dön lütfen bari yazar,gönül birliğimiz var,içten içe birbirimizi seviyoruz sanıyordum yanılmışım hain gadınHoşgeldin canımÜyelik iptali mi yaptırmıştın ,yoksun diye üzülmüştüm,dün profilini açık görünce hoşgeldin yazayım dedim,fırsatım olmadı,özledik seni
Herşey yolunda şükür canım,sadece biraz ara vermek istedim o kadar.Sen nasılsın vuslatçığım?Hoşgeldin canım Uzun zamandır yoktun, herşey yolundadır İnşaAllah
Çok şükür canım, iyiyim ben deHerşey yolunda şükür canım,sadece biraz ara vermek istedim o kadar.Sen nasılsın vuslatçığım?
Ben onada razıyımO 2.likden, ben 1.lik madalyası istiyorum
Kizlar gunaydin sevgiler
Nasilsin canimGünaydın
Nasilsin canim
Bende iyiyim tesekkurler :) bende cok merak ediyorum uyelere bildirim gidince kazanan belli olur diye tahmin ediyorum hayirlisi :)iyiyim canım oylama sonucunu merak ediyorum sırf merakımdan hemen oy kullandım herkesin ki çok güzel olmuş sen nasılsın :)
Bende iyiyim tesekkurler :) bende cok merak ediyorum uyelere bildirim gidince kazanan belli olur diye tahmin ediyorum hayirlisi :)
Benimde ilk yarismamdi cok eglendim ve burayi sevdim herkesi sevdimEvet hayırlısı herkesin yaptığı çok güzel olmuş ben ilk defa katıldım kazanamasam bile güzel bir anı olur benim için
Benimde ilk yarismamdi cok eglendim ve burayi sevdim herkesi sevdim
Evet hayırlısı herkesin yaptığı çok güzel olmuş ben ilk defa katıldım kazanamasam bile güzel bir anı olur benim için
Yeni kategorilerede katılın vaktiniz varsa tariflerinizi beklerimBenimde ilk yarismamdi cok eglendim ve burayi sevdim herkesi sevdim
Bakalim insallah yapragim yafrukurtumYeni kategorilerede katılın vaktiniz varsa tariflerinizi beklerim