- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Benim kafa şu an bir milyon ondan tahmin yok
Anlamadım Valla Nana'm Neyi anlamadığımı da anlamadımBen sana küstüm, deminden beri yazamiyorum ama anlamadın, buradan yazayım dedim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kafa şu an bir milyon ondan tahmin yok
Anlamadım Valla Nana'm Neyi anlamadığımı da anlamadımBen sana küstüm, deminden beri yazamiyorum ama anlamadın, buradan yazayım dedim bende
Ben deİyice merak etmeye başladım
Sana küstüm söylemedin diye , ondan küstüm ama anlamadın
Anlamadım Valla Nana'm Neyi anlamadığımı da anlamadım
Ben de dedim, bilmeden yanlışım mı oldu acabaSana küstüm söylemedin diye , ondan küstüm ama anlamadın
Kız yoksa o sütlaç mı
Görüntü sıkıntı yazmış,onu süslemesi ,görüntüsü kolay o değildirSana küstüm söylemedin diye , ondan küstüm ama anlamadın
Kız yoksa o sütlaç mı
Bu gece düşünün, yarın sözlü yapıcam Çenem ağrıdı gülmekten oyyyGörüntü sıkıntı yazmış,onu süslemesi ,görüntüsü kolay o değildir
Sen kirmizisin daha ne istiyonNevreste kız bununda kazanamazsam , Allah aşkına turuncu olur mor olur bana da bir amblem falan verin
Ama Allah var bir yarışma önceki sütlü tatlıları görsem bende sütlaç yapıp katılmamGörüntü sıkıntı yazmış,onu süslemesi ,görüntüsü kolay o değildir
Kız ben bunu emeklerle aldım, kaç aylar surundum haberin var mıSen kirmizisin daha ne istiyon
Ben senin yerinde olsam ,merak etmeyelim diye özele yazardım tatlı VUSLAT,cici VUSLATBu gece düşünün, yarın sözlü yapıcam Çenem ağrıdı gülmekten oyyy
Benim icin cok motive edici oldu bu kimbilir daha kac yarismadan husranla ayrilicamKız ben bunu emeklerle aldım, kaç aylar surundum haberin var mı
Benim 11 oldu, alışırsın sende merak etmeBenim icin cok motive edici oldu bu kimbilir daha kac yarismadan husranla ayrilicam
Belki ben yaparım Tarifime el koyarsınız sonraBen senin yerinde olsam ,merak etmeyelim diye özele yazardım yalı VUSLAT,cici VUSLAT
Benim de 19Benim 11 oldu, alışırsın sende merak etme
Benim daha 4 veya 5 sanirsamBenim 11 oldu, alışırsın sende merak etme