• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kurabiye tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    723
  • Anket Kapalı .
Evet canım yeni yarışmacılarımız daha çok:KK45:20 yi tamamlarız :halay:İlk mesajı düzenlemem bayağı zor olacak:KK53:
Ausencia,Falle Angel sözünü tutarsa Feraceli,nananais te yaparım demişti,belki 25 bile olur :KK45:.Bazıları rahat rahat başlarda yarışmak varken son günlere kalıyor:KK53:

Ausencia,Falle Angel sözünü tutarsa Feraceli,nananais te yaparım demişti,belki 25 bile olur :KK45:.Bazıları rahat rahat başlarda yarışmak varken son günlere kalıyor:KK53:
Haklısın bayağı katılacağım diyen var arada sürprizlerde olur:KK45:Ben geçen şekerli kurabiye yaptım detayları çektim sunumu unuttum:70:Tuzluyuda sonra yaparım diyordum:KK53:Kısmet değilmiş:KK45:

Haklısın bayağı katılacağım diyen var arada sürprizlerde olur:KK45:Ben geçen şekerli kurabiye yaptım detayları çektim sunumu unuttum:KK70:Tuzluyuda sonra yaparım diyordum:KK53:Kısmet değilmiş:KK45:
Daha 1 hafta var,belki yaparsın:hamarat:Off detayları çekip te sunumu unutmak kötü olmuş,bilirim o duyguyu:KK53:

Daha 1 hafta var,belki yaparsın:hamarat:Off detayları çekip te sunumu untmak kötü olmuş,bilirim o duyguyu:KK53:
Yok imkansız hafta içi pek vaktim olmuyor:KK53:Kurabiyeleri yerli malı etkinliği için okula götürdüm ..Evde olsa bir şekilde çekerdim:70:

Yok imkansız hafta içi pek vaktim olmuyor:KK53:Kurabiyeleri yerli malı etkinliği için okula götürdüm ..Evde olsa bir şekilde çekerdim:KK70:
Öğretmenler alışkın aslında kameraya alınmasına.Nette ben bu hafta çok gördüm sınıfta çekim yapanı.:KK53:

Back