- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Vaktit bulamadım ki ablacım tariflerim hazır malzemem de var hep bir aksilik çıkıyor yapamıyorumHani sen de kurabiye yapacaktın?
Yoksa bu muhteşem tariflerimden mahrum eder miyim KK' yı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaktit bulamadım ki ablacım tariflerim hazır malzemem de var hep bir aksilik çıkıyor yapamıyorumHani sen de kurabiye yapacaktın?
Seçim yapmak şimdiden çok zor17 olmuş ,3 kişi daha ekleyecek bildiğim.Ben hangisini seçeceğim ,hepsi de birbirinden güzel duruyor
Selam canım iyidir sen nasılsınSelam hatunlar.nasılsınız
Gerçekten çok zor ,bu kategoride ilk defa yarışanlar da çok değil mi?Seçim yapmak şimdiden çok zor
Diğer kategorilerde de böyle heyecanlı,sabırsızdın sen Bakalım oylama nasıl geçecek,çok çekişmeli geçecek.Zaman cok hizli geciyor daha 3 hafta var derken bir hafta kalmis vay be
Bu ara heyecanim yok kiz valla son bir haftadir sakinim bayaDiğer kategorilerde de böyle heyecanlı,sabırsızdın sen Bakalım oylama nasıl geçecek,çok çekişmeli geçecek.
Oylama yaklaştıkça heyecan artarOylamada duruma göre artar veya azalırBu ara heyecanim yok kiz valla son bir haftadir sakinim baya
Evet canım yeni yarışmacılarımız daha çok20 yi tamamlarız İlk mesajı düzenlemem bayağı zor olacakGerçekten çok zor ,bu kategoride ilk defa yarışanlar da çok değil mi?
Ausencia,Falle Angel sözünü tutarsa Feraceli,nananais te yaparım demişti,belki 25 bile olur .Bazıları rahat rahat başlarda yarışmak varken son günlere kalıyorEvet canım yeni yarışmacılarımız daha çok20 yi tamamlarız İlk mesajı düzenlemem bayağı zor olacak
Haklısın bayağı katılacağım diyen var arada sürprizlerde olurBen geçen şekerli kurabiye yaptım detayları çektim sunumu unuttumTuzluyuda sonra yaparım diyordumKısmet değilmişAusencia,Falle Angel sözünü tutarsa Feraceli,nananais te yaparım demişti,belki 25 bile olur .Bazıları rahat rahat başlarda yarışmak varken son günlere kalıyor
Daha 1 hafta var,belki yaparsınOff detayları çekip te sunumu unutmak kötü olmuş,bilirim o duyguyuHaklısın bayağı katılacağım diyen var arada sürprizlerde olurBen geçen şekerli kurabiye yaptım detayları çektim sunumu unuttumTuzluyuda sonra yaparım diyordumKısmet değilmiş
Bildirim gidiyoya herkese ozamaan oylar birden artinca hihooyytt cok zevkliOylama yaklaştıkça heyecan artarOylamada duruma göre artar veya azalır
Aynen.Ama senin oyların arttı diye sevinirken aynı ölçüde rakiplerinin artıp seni geçince o zevk biraz hüsrana dönüyor.Bildirim gidiyoya herkese ozamaan oylar birden artinca hihooyytt cok zevkli
Yok imkansız hafta içi pek vaktim olmuyorKurabiyeleri yerli malı etkinliği için okula götürdüm ..Evde olsa bir şekilde çekerdimDaha 1 hafta var,belki yaparsınOff detayları çekip te sunumu untmak kötü olmuş,bilirim o duyguyu
Öğretmenler alışkın aslında kameraya alınmasına.Nette ben bu hafta çok gördüm sınıfta çekim yapanı.Yok imkansız hafta içi pek vaktim olmuyorKurabiyeleri yerli malı etkinliği için okula götürdüm ..Evde olsa bir şekilde çekerdim
Ayy bu yarisma nasil olucak acaba 17 tarif 20 yi bulur bide yandik heAynen.Ama senin oyların arttı diye sevinirken aynı ölçüde rakiplerinin artıp seni geçince o zevk biraz hüsrana dönüyor.