- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Kesinlikle destekliyorumBence de süper olduUygun kategorileri çifter çifter yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle destekliyorumBence de süper olduUygun kategorileri çifter çifter yapalım
Farkettim, pek yazmıyorsun sen de 1. Sınıf zor oluyor, benim de bütün vaktimi alıyordu, çalıştırmakAllah kolaylık versin canımBenimde şu sıralar hiç vaktim olmuyor..Benim ufaklık 1.sınıf olunca ancak onunla uğraşıyorum..Ev işi yemek vs olunca sıra gelmiyor
Bildirim gidene kadar yine öyle olmuyor mu şimdi?Şerbetli tatlılarda bildirim gitmemişti,çok sıkıcı geçmişti oylamada 6 oy mu ne almıştımO zamanlar bildirim verilmiyordu
Kendi kendimize oy veriyorduk diyeyim
Bu aralar sakin bayağı buralarBu sıralar ben de geç yatıyorum ama kimse olmuyor
Herkes geliyor,bakıyor ki evde kimse yok,geri gidiyorBir kişi başlatınca gerisi geliyorBu sıralar ben de geç yatıyorum ama kimse olmuyor
Oğlum ders yaparken telefona bile baktırmıyorBir dakika bakınca birşey kaçırdım diyelim hemen kızıyorAncak telefona bakıyorsun beni dinlemiyorsun diyorSağol canımFarkettim, pek yazmıyorsun sen de 1. Sınıf zor oluyor, benim de bütün vaktimi alıyordu, çalıştırmakAllah kolaylık versin canım
Ben de destekliyorumKesinlikle destekliyorum
Bildirm iyi oluyor en azında 3-5 oy alınmıyor mutlu oluyoruzBildirim gidene kadar yine öyle olmuyor mu şimdi?Şerbetli tatlılarda bildirim gitmemişti,çok sıkıcı geçmişti oylama 6 oy mu ne almıştım
Bu aralar sakin bayağı buralar
Kimse olmayınca ses çıkarmıyoruz.Hepimiz birbirimizi bekliyoruzHerkes geliyor,bakıyor ki evde kimse yok,geri gidiyorBir kişi başlatınca gerisi geliyor
Akıllı bıdıkOğlum ders yaparken telefona bile baktırmıyorBir dakika bakınca birşey kaçırdım diyelim hemen kızıyorAncak telefona bakıyorsun beni dinlemiyorsun diyorSağol canım
Herkes pusuda diyorsunKimse olmayınca ses çıkarmıyoruz.Hepimiz birbirimizi bekliyoruz
Hem bildirim olunca adaletli de oluyor.Bildirimde büyük çoğunluk kimin yaptığını bilmeden ,duygusallık olmadan oy kullanıyor.Bildirm iyi oluyor en azında 3-5 oy alınmıyor mutlu oluyoruz
Ne yapalım onlar için çırpınıyoruz.Ne derlerse onu yapıyoruzAkıllı bıdık
Ben en erken 11 de uygun oluyorum.Hep pusudayım ama av yokHerkes pusuda diyorsun
Bazen ilk tarifler oyu fazla alsada adaletli oluyor..Hem bildirim olunca adaletli de oluyor.Bildirimde büyük çoğunluk kimin yaptığını bilmeden ,duygusallık olmadan oy kullanıyor.
Aynen Nevoş'umNe yapalım onlar için çırpınıyoruz.Ne derlerse onu yapıyoruz
Ben en erken 11 de uygun oluyorum.Hep pusudayım ama av yok
Gezmelerdeyim ben hih tatil yapiyorum hih kurabiye yapacak vaktim yok hihHuy Meselesi bize kurabiye yapacaktıKorkup kaçtı mı